Φεύγουν από τον ΣΚΑΙ και παίρνουν την θέση της Κοντογιώργη στην ΕΡΤ

Έχουν πει ήδη... αντίο στο κανάλι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φεύγουν από τον ΣΚΑΙ και παίρνουν την θέση της Κοντογιώργη στην ΕΡΤ

Οριστικό είναι πλέον πως ένα τηλεοπτικό δίδυμο φεύγει από τον ΣΚΑΙ μετά από αρκετά χρόνια και βρίσκεται τηλεοπτική στέγη στην ΕΡΤ, όπου θα πάρει την θέση της Νάντιας Κοντογιώργη και της εκπομπής της φλΕΡΤ.

Αυτοί οι παρουσιαστές του ΣΚΑΙ πάνε στην ΕΡΤ

Ο λόγος για την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Οι δυο τους θα δοκιμαστούν για πρώτη φορά σε ζωντανή εκπομπή, που θα βασίζεται κατά κύριο λόγο πάνω τους, ενώ θα αντλεί στοιχεία από αντίστοιχη εκπομπή στην αμερικανική τηλεόραση με ψυχαγωγικό περιεχόμενο.

Όσον αφορά το “Dot”, παραμένει στο ΣΚΑΙ. Μάλιστα, ήδη γίνονται δοκιμαστικά για να βρεθεί ένα δίδυμο δημοσιογράφων, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να είναι γυναίκες και η μια παίκτρια του Survivor 4.

ΣΚΑΙ Ζαμπέτογλου Αναγνωστόπουλος ΕΡΤ

Αναγνωστόπουλος: Απασφάλισαν κατά του Παπανώτα

Απασφάλισε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος κατά του Δημήτρη Παπανώτα, μετά την αιχμηρή δήλωση που έκανε προς το πρόσωπο της παρουσιάστριας.

«Δεν έχω λόγια!!! Η Νανσυ δίνει συνέντευξη στο...περιοδικό της, το down town!!!! Και όχι μόνο αυτό! Η λεζάντα γράφει " η καλή τηλεόραση έχει την υπογραφή τους "... της (μα ποιας άλλης???) ιδίας της ιδιοκτήτριας- συνεντευξιαζόμενης, ε και παρεμπιπτόντως του , ήρωα ομολογουμένως, συμπαρουσιαστή....

Θα μου πεις αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει...Θα σου απαντήσω, όλα πρέπει να έχουν όριο... Και επίπεδο. Φαντάζομαι κάθε πρωί τη Νανσυ να φτύνει στον καθρέφτη της μην αυτοματιαστεί...Τι να πω!!!!!», είχε γράψει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

Η απάντηση τους:

«Δεν θα απολογηθώ γι’ αυτό, όταν είμαστε 25 χρόνια στη δουλειά κι έχουμε κάνει δεκάδες χιλιάδες συνεντεύξεις. Δεν θα απολογηθώ και σε έναν άνθρωπο που δεν έχει ιδέα από τα περιοδικά. Άλλο πράγμα η τηλεόραση, άλλο πράγμα τα περιοδικά», είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Από την άλλη πλευρά, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου πρόσθεσε: «Κάθε πρωί φτύνω τον καθρέφτη μου. Όχι μόνο εγώ, βάζω και τους άλλους. Δεν πειράζει. Αλήθεια, δεν πειράζει». Δείτε ωστόσο, όλες τις αλλαγές του Dot.