Παρασκευή Κερασιώτη: Topless στο Instagram η πρώην παίκτρια του GNTM

"Κόβει" ανάσες η φωτογραφία της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παρασκευή Κερασιώτη: Topless στο Instagram η πρώην παίκτρια του GNTM

Η Παρασκευή Κερασιώτη είναι μια από τις παίκτριες του GNTM που κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα στο παιχνίδι. Μάλιστα, ακόμη και μετά το τέλος του, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό, είδε μεγάλη αναγνωρισιμότητα και πολλές επαγγελματικές πόρτες της ανοίχτηκαν.

Με μια ματιά στο instagram μπορεί κανείς να καταλάβει την μεγάλη επαγγελματική διαφορά. Αφού οι φωτογραφίες της είναι απίστευτες και βγαλμένες από φύλλα περιοδικών.

Στην πρόσφατη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό, τρέλανε όλους τους θαυμαστές της με την topless φωτογραφία της την οποία συνόδευσε με το σχόλιο “free” που σημαίνει “ελεύθερη”.

Η τσιγγάνα με την φυσική ομορφιά έχει ακολουθήσει το όνειρο της και εργάζεται ήδη ως μοντέλο, με τις φωτογραφίες της να μας εκπλήσσει ολοένα και περισσότερο.

Αυτή είναι η topless φωτογραφία της Παρασκευής Κερασιώτη

Παρασκευή Κερασιώτη GNTM topless

Το πραγματικό ύψος, η ηλικία και η καταγωγή της

Η Παρασκευή κατάγεται από την Πάτρα. Δεν έχει ασχοληθεί με το modelling, πέρα από κάποιες ερασιτεχνικές φωτογραφίσεις. Το GNTM θα τη βοηθήσει να κάνει μια αρχή στο χώρο της μόδας, ώστε να της ανοιχτεί ο δρόμος του επαγγελματικού modelling. Στο σπίτι του GNTM πήρε τη φωτογραφία της μικρής της ανιψιάς. Στόχος της όταν ξεκίνησε η συμμετοχή της ήταν να καταφέρει να ζήσει το όνειρο μέχρι το τέλος.

Motto: “Μην αφήνετε τα όνειρα να παραμένουν όνειρα”

Στο εισαγωγικό της βίντεο είπε: “Με λένε Παρασκευή Κερασιώτη. Μένω στην Πάτρα με την οικογένειά μου και είμαι τσιγγάνα. Έχω βιώσει ρατσισμό λόγω της καταγωγής μου, ακόμη και στο σχολείο όταν ήμουν πιο μικρή μπορεί να με κοίταγαν κάπως τα παιδιά, μπορεί να μην έπαιζαν μαζί μου, ακόμη και σήμερα στο λεωφορείο ή σε κάποιο μαγαζί που πάω μπορεί να με κοιτάξουν κάπως. Δεν καταλαβαίνω το λόγο που το κάνουν αυτό και είναι ρατσιστές απέναντί μας. Όλοι είμαστε άνθρωποι, αλλά είμαστε διαφορετικοί.

Έχω ζήσει σε καταυλισμό με την οικογένειά μου πριν πολλά χρόνια . Πλέον έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα και ζούμε κανονικά στα σπίτια μας και σχολείο έχουμε πάει, και δεν παντρευόμαστε από μικρές. Είναι ένα έθιμο των τσιγγάνων αυτό, το ότι παντρεύονται από μικρές. Εμένα προσωπικά δε μου αρέσει και στη δική μου οικογένεια δεν παντρευόμαστε από μικρές.

Το GNTM για μένα είναι μια πρόκληση να δείξω σε όλους ότι μπορούμε και εμείς οι τσιγγάνοι να καταφέρουμε τα πάντα και ότι έχουμε και εμείς δικαίωμα στο όνειρο. Πιστεύω στον εαυτό μου και πιστεύω ότι μπορεί να είναι το επόμενο next top model μια τσιγγάνα. Κατά την είσοδό της στους κριτές η Καγιά σχολίασε την εξωτική ομορφιά της και ότι μοιάζει με την Ποκαχόντας. Η Παρασκευή τελείωσε φέτος το σχολείο και αποφάσισε να έρθει στο GNTM για να της δοθεί η ευκαιρία να δείξει το δυναμισμό της, να τα δώσει όλα και να γίνει όσο καλύτερη μπορεί.

Είναι 19 ετών και έχει ύψος 1,74.