Μάρα Μεϊμαρίδη: «Σε 1 εκατομμύριο χρόνια δεν θα υπάρχει αρσενικό - θηλυκό, θα υπάρχουν μόνο γκέι»

«Άρα οι γκέι σήμερα είναι πολύ πιο...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μάρα Μεϊμαρίδη: «Σε 1 εκατομμύριο χρόνια δεν θα υπάρχει αρσενικό - θηλυκό, θα υπάρχουν μόνο γκέι»

Η Μάρα Μεϊμαρίδη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και σχολίασε πάρα πολλά θέματα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αδυναμία που έχει στην μεταφυσική, αλλά και στους ομοφυλόφιλους, κάνοντας μάλιστα μια πολύ αποκαλυπτική δήλωση.

«Στην εκπομπή της Καινούργιου είχα κάνει ένα ξόρκι στην αρχή για την τύχη, να πάει καλά η εκπομπή. Χωρίς να έχει λόγο, πάει. Φαντάσου που εγώ δεν θέλω να κάνω καριέρα στην τηλεόραση, είμαι τέσσερα χρόνια εκεί. Αν ήθελα να κάνω καριέρα θα έπρεπε να είμαι πολύ προσφιλής και δεν μπορώ τα ψεύτικα. Ευτυχώς που δεν με έχουν βάλει στο κουτσομπολιό, θα με είχαν διώξει γιατί δεν κλείνω το στόμα μου», είπε αρχικά.

Το σχόλιο της Μάρας Μεϊμαρίδη για τους ομοφυλόφιλους

«Σήμερα στην εκπομπή έπιασα ένα πάρα πολύ δύσκολο θέμα. Ένα θέμα για τους γκέι. Ότι υπάρχει και στα ζώα ομοφυλοφιλία και υπήρχε μια έρευνα που έλεγε ότι 8% των κριαριών είναι γκέι. Άρα η φύση παράγει γκέι. Γιατί; Τι θα τα χρησιμοποιήσει; Εάν η φύση είναι «γεννιέμαι, αναπαράγομαι, πεθαίνω», που αυτό είναι μόνο, ο γκέι πληθυσμός είναι άχρηστος. Και όμως δεν είναι έτσι. Γιατί πιστεύω ότι σε ένα εκατομμύριο χρόνια από τώρα δεν θα υπάρχει αρσενικό και θηλυκό. Θα υπάρχουν μόνο γκέι που θα μπορούν να αναπαράγονται μοναχοί τους και πιστεύω ότι οδεύουμε προς τα εκεί. Άρα οι γκέι σήμερα είναι πολύ πιο προχώ από εμάς» πρόσθεσε, μετά την εξομολόγηση για τις τραγικές στιγμές που έζησε.

«Κλονίστηκε η πίστη μου για τη θρησκεία»

«Το πρώτο μου σοκ το έπαθα σε ηλικία 8 ετών και κλονίστηκε η πίστη μου για την θρησκεία, όπου δεν επανήλθε ποτέ. Μεγαλώσαμε στον Πειραιά, όπου η φίλη της μαμάς μου είχε έναν γιο, τον Κίμωνα. Μεγαλώσαμε μαζί κι επειδή ήταν πολύ όμορφος, ήμασταν όλες ερωτευμένες.

Στο δημοτικό και παραμονή Πρωτοχρονιάς έγινε κάτι τραγικό. Οι γονείς του, γυρνώντας χαράματα, σκοτώθηκαν ακαριαία σε ένα ποτάμι και σε ένα πολύ άσχημο ατύχημα κι αυτός έμεινε ορφανός. Τον πρώτο καιρό τον πήραμε σπίτι μας. Ένιωσα τόσο τον πόνο του γιατί εγώ δεν θα μπορούσα να μην δω την μανούλα μου σε αυτές τις ηλικίες.

μάρα μειμαρίδη μεσάνυχτα κλάματα

Την Κυριακή μας πήγε η μαμά μου στην εκκλησία, όπως συνηθιζόταν, και με έβαλε να προσκυνήσω την Παναγία. Θυμάμαι ότι 8 χρονών της είπα δεν σε αγαπώ γιατί πήρε την μανούλα του φίλου μου και δεν θα την ξαναδεί ποτέ. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα αυτά που πέρασα με αυτό το αγόρι. Πίστευα ότι είναι άδικος ο Θεός αφού στα αλήθεια δεν σε βοηθάει και πέρασαν τα χρόνια όπου άρχισα να ασχολούμαι πολύ με το θέμα της ψυχής.» είπε η συγγραφέας στην εκπομπή Μεσάνυχτα, η οποία δεν τα πάει πολύ καλά στην τηλεθέαση