Μιχάλης Ιατρόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση του από την Φάρμα

Η τρυφερή φωτογραφία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μιχάλης Ιατρόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση του από την Φάρμα

Γεμάτο εκπλήξεις ήταν το χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας, στο οποίο τα είδαμε κυριολεκτικά όλα, μιας και σε λίγο καιρό θα αναδειχθεί κι ο μεγάλος νικητής. Ο Κώστας Γκρέκας, διάλεξε τον παίκτη που θα μονομαχούσε, με τον ίδιο εν τέλει να επιλέγει τον Μιχάλη Ιατρόπουλο. Οι δύο παίκτες είχαν να περάσουν 5 αγωνίσματα, αρκετά απαιτητικά και κουραστικά.

Τελικά, ο παίκτης που κέρδισε και εξασφάλισε για τώρα την παραμονή του στην Φάρμα είναι ο Κώστας Γκρέκας, με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο να αποχωρεί οριστικά αυτή τη φορά από την Φάρμα.

Η πρώτη ανάρτηση του Μιχάλη Ιατρόπουλου μετά την αποχώρηση του από την Φάρμα

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος λοιπόν, μια ημέρα μετά την προβολή της αποχώρησης του από την Φάρμα, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram.

O αγαπημένος ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία του από το παιχνίδι, όπου ήταν αγκαλιά με τον Κώστα Γκρέκα και ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν.

«Με Τζώρτζογλου και Ιατρόπουλο η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά»

Η Βασίλης Μαντζουράνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό όπου μίλησε για την αποχώρηση του από την Φάρμα, αλλά και τα όσα σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στο ριάλιτι.

«Η Φάρμα έχει κανόνες που είναι δίκαιοι. Αν είσαι καλός στα αγωνίσματα δεν πρόκειται να φύγεις. Ότι μπορεί να ήθελε ο Μιχάλης να φύγω μπορεί να ισχύει αλλά δεν μπορείς να πεις ότι είναι στημένο. Δεν ευθύνεται κάποιος για το ότι φεύγεις», είπε αρχικά.

Στην συνέχεια είπε για τον Ιατρόπουλο: «Είχαμε μια πολύ καλή σχέση, όμως την τελευταία εβδομάδα είδα συμπεριφορές από εκείνον που δεν είχα συνηθίσει. Άλλα έλεγε σε εμένα ή στον Βασίλη κι άλλα έκανε μπροστά στις κάμερες. Είχες τους λόγους του, αλλά τη λύσαμε την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε.

Ο Μιχάλης έχει τον δικό του τρόπο να διαχειρίζεται τις καταστάσεις. Όταν έπρεπε να αποφασίσει τον πρώτο μονομάχο, κάτι που είναι δύσκολο, άρχισε να μιλάει με όλους. Αυτό δημιούργησε αναστάτωση και το παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος. Πάνω στις δουλειές, στο κομμάτι της αρχηγίας ήταν τέλειος, όμως στην απόφαση ήταν τελείως λάθος».

Όσον αφορά την σχέση Ιατρόπουλου - Τζώρτζογλου: «Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Δεν ξέρεις αν αγαπιούνται ή μισιούνται. Δεν έχω καμία άποψη». Ενώ, οικειοθελώς αποχώρησε η Παναγιώταρου γιατί δεν άντεξε όλα.