Δανάη Μπάρκα: Ποζάρει με μπικίνι και στέλνει δυνατό μήνυμα

«Ιδανική εμφάνιση για παραλία»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: Ποζάρει με μπικίνι και στέλνει δυνατό μήνυμα

Η Δανάη Μπάρκα έχει μιλήσει πολλές φορές για το πόσο πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας ακόμη και με ατέλειες, να προσέχουμε τον εαυτό μας και να περνάμε όσο πιο όμορφα μπορούμε.

Πρόσφατα λοιπόν, μετά την ανάρτηση για τον παππού της, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία της όπου πόζαρε άκρως καλοκαιρινή με το μωβ μπικίνι της.

Το μήνυμα που έγραψε στη λεζάντα της, αφορούσε όλες τις γυναίκες και ήταν πολύ σημαντικό!

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα με μπικίνι

Ιδανική εμφάνιση για παραλία =
1)Έχε ένα σώμα.
2)Βάλε ένα μαγιό.
3)Πήγαινε στην παραλία.
4)Διασκέδασε, κολύμπα, φωτογραφήσου σαν να μην υπάρχει αύριο
———
Καλημέρα κούκλοι
Να (σας) χαμογελάτε, να (σας) αγαπάτε, να μην (σας) κρίνετε και να περνάτε υπέροχα

Δανάη Μπάρκα μαγιό

α σχόλια της Δανάης Μπάρκα για τα κιλά

Μία ακόλουθη αρχικά της έγραψε: «Δεν μπορώ άλλο να ακούω τη φράση «είσαι πολύ αδύνατη». Με ρίχνει ψυχολογικά.» με την Δανάη να απαντά: «Το σώμα σου είναι δικό σου. Είσαι η μόνη που οφείλεις να το ελέγχεις, να το τσεκάρεις και να έχεις λόγο. Εσύ και οι γιατροί αν χρειαστείς ποτέ οτιδήποτε. Κανείς άλλος! Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας βάζει σε καλούπια, να σας περιθωριοποιεί, να σας ευνουχίζει ή να σας κρίνει για πράγματα που μόνο εσάς αφορούν.

Είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να το καταφέρουμε. Την υγεία μας και τα μάτια μας. Η κατάκριση και τα σχόλια για την εξωτερική εμφάνιση κάποιον, μόνο τον ίδιο που τα κάνει εκθέτουν. Εκείνος είναι ο κούτος. Την ψυχούλα μας να προστατεύουμε κι όλα τα άλλα όπως πρέπει, όταν μπορούμε κι όταν θέλουμε. Μου κάνει εντύπωση που παίρνω τόσα μηνύματα για ανασφάλειες σωμάτων και εμφάνισης. Παιδιά, αγαπήστε τον εαυτό σας και μη δίνετε σημασία σε κανέναν. Ό,τι κάνετε, κάντε το για εσάς»!

Μια άλλη follower της έγραψε: «Δανάη έχω ανασφάλεια με το σώμα μου. Θέλω τη γνώμη σου. Τι να κάνω», με την Δανάη εξίσου να σχολιάζει: «Να είσαι χαλαρή, γιατί το άγχος μόνο κακό κάνει… Να μην ακούς τους τοξικούς ανθρώπους. Να θέσεις στόχο και χωρίς πανικό, με μικρά βήματα να προσπαθείς να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει…

Να περιτριγυρίζεσαι μόνο από ανθρώπους που σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο… Πάντα όμως πάντα να σε αγαπάς… Να θυμάσαι ότι δεν υπάρχει τίποτα ομορφότερο από έναν ωραίο άνθρωπο με αξίες, ευαισθησία, χιούμορ και καλοσύνη. Ένα σώμα με ατέλειες φτιάνεται, ένα μυαλό με κακία δεν αλλάζει…»!

 Δανάη Μπάρκα απάντησε σε follower για τα κιλά και το σώμα

 Δανάη Μπάρκα απάντηση για τα κιλά

 Δανάη Μπάρκα απάντηση σε follower για τα κιλά