Κώστας Τσουρός: Απάντησε ανοιχτά για το αν φεύγει του χρόνου από το Καλύτερα Δε Γίνεται

Θα εγκαταλείψει τελικά την Ναταλία Γερμανού;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κώστας Τσουρός: Απάντησε ανοιχτά για το αν φεύγει του χρόνου από το Καλύτερα Δε Γίνεται

Το πρωί της Κυριακής, ο Κώστας Τσουρός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Έλα Χαμογέλα και απάντησε για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Πολλά έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για το αν ο δημοσιογράφος θα συνεχίζει του χρόνου στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού ή στο αν θα πάρει μεταγραφή για κάποιο άλλο κανάλι.

Ωστόσο, ο ίδιος, όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφος της εκπομπής για το αν θα φύγει από τον ALPHA και θα μετακομίσει στο MEGA, απάντησε με τον δικό του αινιγματικό τρόπο.

Οι δηλώσεις του Κώστα Τσουρού για το τηλεοπτικό του μέλλον

«Δεν μπορώ να πω κάτι ούτως ή άλλως γιατί είμαστε στο «Καλύτερα δε γίνεται» μέχρι τις 11 Ιουλίου, όλα μια χαρά. Την 12η Ιουλίου την έχω προγραμματισμένη και θα πάω αμέσως στην Σκιάθο.

Και στο «Καλύτερα δε γίνεται» να συνεχίσω του χρόνου δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα το ανακοινώσει. Δεν μπορώ να πω κάτι»

Αναφορικά με το αν θα συνεργαστεί με την Ελεονώρα Μελέτη δήλωσε: «με την Ελεονώρα Μελέτη έχουμε κάνει μαζί ραδιόφωνο. Η συνεργασία μας ήταν φοβερή. Είμαστε και φίλοι πολλά χρόνια».

«Θα άφηνα την Γερμανού αν μου γινόταν πρόταση για δική μου εκπομπή»

Στην εκπομπή After Dark, βρέθηκε καλεσμένος πριν από λίγο καιρό ο Κώστας Τσουρός ο οποίος μίλησε για τη μετάβασή του από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία, αλλά και για την Ναταλία Γερμανού

«Έχω σκεφτεί ότι ίσως δεν έπρεπε να φύγω από την ενημέρωση αλλά μετά από τόσα χρόνια στην ψυχαγωγία νομίζω έκανα καλά αλλά θέλω να πιστεύω ότι η ενημέρωση είναι κάπου εκεί και με περιμένει… Ίσως κάποια στιγμή επιστρέψω», ανέφερε αρχικά.

Ενώ, συνέχισε για την Ναταλία Γερμανού: «Θα άφηνα το “Καλύτερα δε γίνεται” αν μου γινόταν πρόταση για δική μου εκπομπή. Η Ναταλία ξέρει ότι ο μόνος λόγος που θα την άφηνα θα ήταν για να κάνω κάτι δικό μου. Το ξέρει αυτό, της το έχω πει».

«Αγαπάω πολύ τη Φαίη, την λατρεύω, της οφείλω πολλά αλλά επειδή θέλω να είμαι ήρεμος το ΣΚ θα πω Ναταλία Γερμανού», αποκάλυψε αν είχε να διαλέξει ανάμεσα στις δυο παρουσιάστριες.

Ωστόσο, συγκλονίζει η αποκάλυψη που έκανε για την στιγμή που ντόμπερμαν τον κατασπάραξε και πήγε στο νοσοκομείο.