Ναταλία Γερμανού: «Θέλω οι άνθρωποι που είναι ομοφυλόφιλοι να μην χρησιμοποιούν τον όρο “διαφορετικός”»

Το σχόλιο της με αφορμή την εξομολόγηση του Παύλου Χάππιλου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ναταλία Γερμανού: «Θέλω οι άνθρωποι που είναι ομοφυλόφιλοι να μην χρησιμοποιούν τον όρο “διαφορετικός”»

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Ναταλία Γερμανού κατά την διάρκεια της εκπομπής της, έθιξε το θέμα της ομοφυλοφιλία αλλά και το πως αντιμετωπίζεται εν έτει 2021.

Με αφορμή λοιπόν την συγκλονιστική συνέντευξη του Παύλου Χάππιλου, του πρώην παίκτη του Masterchef, στους «Κου Κου» που αναφέρθηκε στην σεξουαλικότητα του, η παρουσιάστρια και η παρέα της αναφέρθηκαν στον ορισμό της διαφορετικότητας.

Οι δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού για την ομοφυλοφιλία

«Θέλω να ξημερώσει αυτή η ημέρα που οι άνθρωποι που είναι ομοφυλόφιλοι, άνδρες ή γυναίκες, να μην είναι αναγκασμένοι να χρησιμοποιούν για τον εαυτό τους τον όρο “διαφορετικός”.

Να μην χρειάζεται να λένε “είμαι διαφορετικός” και να χρησιμοποιούν τη λέξη “διαφορετικός” σε μία φράση τέσσερις φορές για να δώσουν να καταλάβουμε».

«Γι’ αυτό έγινε το MasterChef, μπράβο του»

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε κατά την διάρκεια της εκπομπής του, με τον δικό του αιχμηρό τρόπο, μερικά πλάνα που έπαιξαν χθες στο Survivor αλλά και στο Masterchef.

Το πλανό λοιπόν που σχολιάστηκε όσο κανένα και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε από τον αγαπημένο παρουσιαστή, ήταν αυτό που παίκτες έβγαλαν τα μαγιό τους, κολύμπησαν κι έκαναν ηλιοθεραπεία γυμνοί.

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε λοιπόν: «Ενημερώνω ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος να είσαι σε ριάλιτι» και αμέσως μετά προβλήθηε το βίντεο με την εξομολόγηση του Παύλου Χάππιλου από το MasterChef.

Ο παρουσιαστής είπε τότε: «Κανονικά τώρα το Star θα έπρεπε να τελειώσει το MasterChef. Γι’ αυτό έγινε το MasterChef, μπράβο του. Εμείς από την άλλη δείχναμε το αυτό της τέτοιας. Δεν πειράζει, ότι μπορεί ο καθένας. Μπράβο στον Παύλο, τα αυτονόητα είπε βέβαια.

Ας έχουμε λίγο στο μυαλό μας ότι και οι γονείς μας είχαν κάποιους άλλους γονείς και κάποιους άλλους. Και η κάθε οικογένεια τι κάνει; Πάει να κάνει copy την προηγούμενη, δεν καταλαβαίνουν κάποια πράγματα. Όλοι οι υπόλοιποι, από κάποια ηλικία και κάτω, μπορούμε να χαλαρώσουμε γιατί έτσι θα αλλάξει. Διαφορετικά θα τα λέει ένας άνθρωπος. Τα είπε πολύ καλά, μπράβο στο αγόρι».