Survivor 4: Χαμός στο Twitter με τα γυμνά πλάνα - «Τώρα αυτή είναι η γαλάζια ομάδα ή η γαλάζια λίμνη;»

Άλλοι έκραξαν και άλλοι τους αποθέωσαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Χαμός στο Twitter με τα γυμνά πλάνα - «Τώρα αυτή είναι η γαλάζια ομάδα ή η γαλάζια λίμνη;»

Απίστευτα πλάνα παρακολούθησαν οι θεατές στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, καθώς όλη η μπλε ομάδα αποφάσισε να κάνει γυμνισμό μπροστά σε όλη σχεδόν την Ελλάδα.

Η Καρολίνα, σε συζήτηση με τους συμπαίκτες της θυμήθηκε τις καλοκαιρινές της στιγμές στην Μύκονο όπου έκανε γυμνισμό. Έτσι οι παίκτες βρισκόμενοι σε πολύ θετική διάθεση αποφάσισαν να ακολουθήσουν το παράδειγμα της, πετώντας εντελώς τα ρούχα τους.

Πρώτος, έμεινε γυμνός ο Ηλίας Μπόγδανος. Γιώργος Κόρομι και Γιώργος Ασημακόπουλος πέταξαν στην συνέχεια και εκείνοι τα μαγιό τους και βούτηξαν στη θάλασσα ώστε να απολαύσουν το θαλασσινό νερό. Ενώ και η Καρολίνα έμεινα γυμνή στο τέλος.

Χαμός με τα σχόλια στο Twitter για το χθεσινό Survivor 4

Στο Twitter επικράτησε χαμός, με τα περισσότερα ωστόσο σχόλια να είναι θετικά και αποθεωτικά! Κυρίως τα σχόλια βέβαια αυτά ήταν από τηλεθεατές που είναι φανατικοί των Amigos.

Survivor 4 twitter για γυμνά πλάνα

Survivor 4 twitter ΣΚΑΙ

Survivor 4 Twitter

Αντίθετη γνώμη είχε το Instagram

To Instagram ωστόσο είχε αντίθεση άποψη, καθώς 10.282 χρήστες ψήφισαν πως η κατάσταση έχει ξεφύγει, ενώ μόνο 1.532 χρήστες ψήφισαν θετικά σε poll που αναρτήσαμε στο Instagram του Youweekly.gr.

Survivor 4 γυμνά πλάνα

Survivor 4 Insta poll

«Είναι μία τσόντα χειρίστου είδους»

Ένταση σημειώθηκε στο Πρωινό, όταν σχολίαζαν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 και συγκεκριμένα τα γυμνά πλάνα των παικτών. Αφού έβγαλαν τα μαγιό τους και έκαναν ηλιοθεραπεία με τα... όργανα τους μπροστά στις κάμερες.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ανθρώπους που κάνουν στις διακοπές τους γυμνοί μπάνιο στη θάλασσα και λιάζονται, μια χαρά. Το τηλεοπτικό θέαμα, μάλλον η τηλεοπτική εκμετάλλευση του θεάματος, νομίζω ότι όλους μας δυσαρεστεί.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, την ώρα που προβάλλεται είναι μπροστά σε μία οικογένεια, η οικογένεια δεν έχει συνηθίσει να βλέπει τέτοια θεάματα, είναι μια εισβολή πολύ κακού θεάματος και οι δικαιολογίες ότι είναι ανθρώπινο κορμί νομίζω ότι δεν έχουν καμία σχέση.

Είναι μία τσόντα χειρίστου είδους, πολύ κακής αισθητικής που σκοπό έχει για χάρη της τηλεθέασης να μπει στο σπίτι μας και να προσβάλει εμάς που το βλέπουμε. Και το κάνουν πολύ συνειδητά», ανέφερε ο Βαγγέλης Περρής.

«Τα παιδιά το έκαναν οικειοθελώς ή τους το ζήτησε η παραγωγή; Η παραγωγή επιλέγει να παίξουν αυτά τα πλάνα», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ η Φαίη Σκορδά είπε από την πλευρά της: «Πρέπει να είναι σεβαστό ότι η κοπέλα δεν ήθελε να συμμετέχει. Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι ωραία».