Survivor 4 - highlights 25/5: Οι γυμνοί παίκτες, η αναφορά στην Σαλαγκούδη και το θάψιμο στον Ντάφυ

Όσα είδαμε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights 25/5: Οι γυμνοί παίκτες, η αναφορά στην Σαλαγκούδη και το θάψιμο στον Ντάφυ

Χαμός επικράτησε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, καθώς εκτός του ότι οι παίκτες της Μπλε ομάδας έκαναν γυμνοί ηλιοθεραπεία, έθαψαν άσχημα τον Ντάφυ, ενώ ανέφεραν και την Ανθή Σαλαγκούδη.

Αναλυτικά τα 25/5 highlights του Survivor 4

Τριαντάφυλλος: "Έχω ξενερώσει που δεν έχουμε ασυλία αυτή την εβδομάδα"

Με το που ξεκίνησε Survivor, ο Σάκης, η Μαριαλένα και ο Τριαντάφυλλος σχολίαζαν το γεγονός πως αυτή την εβδομάδα δεν θα υπάρχει αποχώρηση!

Ο Τριαντάφυλλος μιλώντας on camera δήλωσε πως έχει ξενερώσει πάρα πολύ που αυτή την εβδομάδα δεν θα υπάρχει ασυλία και συνεπώς αποχώρηση!

"Έχω ξενερώσει πάρα πολύ που δεν θα έχουμε ασυλία αυτή την εβδομάδα! Θέλω αυτλες τις Τετάρτες που όλοι έχουμε αγαπήσει, που έχω αγαπήσει κι εγώ, που έχω επικοινωνία με τον κόσμο, που έχει γράψει το κοντέρ δέκα, να γράψει και έντεκα και δώδεκα και δεκατρία και δεν ξέρω που θα σταματήσει! Απλά θα γούσταρα πάρα πολύ να είχαμε ασυλία, αλλά χαίρομαι για τον Σάκη και τη Μαριαλένα γιατί αγχώνονται με αυτό το θέμα και τους λέω πως δεν χρειάζεται γιατί ο κόσμος βλέπει και αν τους αγαπάει δεν έχουν να φοβούνται τίποτα", δήλωσε χαρακτηριστικά!

Τα... "πέταξαν" όλα έξω και έκαναν γυμνοί ηλιοθεραπεία!

Όλο εκπλήξεις και ανατροπές είναι το Survivor, όπως πολύ καλά έχουμε καταλάβει τόσο καιρό και το διαπιστώσαμε και σήμερα!

Ο Ηλίας, η Καρολίνα, ο Κόρο και ο Ασημακόπουλος αποφάσισαν λοιπόν να πετάξουν τα μαγιό τους και να κάνουν μπάνιο γυμνοί στη θάλσσα αλλά και ηλιοθεραπεία!

Η Ελένη Χαμπέρη ήταν στην παρέα τους αλλά μόλις ο Ηλίας έβγαλε το μαγιό του κάνοντας την αρχή η ίδια κάλυψε τα μάτια της με την μπαντάνα και αποφάσισε να μην συμμετάσχει σε όλο αυτό! "Θα βλέπει εφιάλτες τα βράδια", είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας!

Παρ'όλα αυτά όλο αυτό το σκηνικό έκανε τους παίκτες να ξεσπάσουν σε γέλια και να περάσουν καλά!

Απίστευτο το σημερινό έπαθλο που "χαρίζει" ο Ατζούν στους παίκτες!

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί από σήμερα αναλαμβάνει την θέση παρουσιαστή αφού ο Γιώργος Λιανός εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα για προσωπικές του υποθέσεις - δείτε εδώ φωτογραφία - και κάποιος έπρεπε να καλύψει την θέση του.

Γνωρίζουμε, όλοι οι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor πως όταν ο Τούρκος παραγωγός αναλαμβάνει τα ηνία γίνεται... ο κακός χαμός!

Απόψε λοιπόν ο Ατζούν "χαρίζει" στους παίκτες βόλτα με το ελικόπτερο, το οποίο θα τους μεταφέρει σε έναν ποταμό για ράφτινγκ και πικ νικ, κι επίσης η νικήτρια ομάδα θα απολαύσει τη διαμονή της σε μια βίλα στην οποία θα βγάλουν και σέλφι!

Όποιος έχει την καλύτερη σέλφι θα κερδίσει ένα έπαθλο το οποίο βέβαια δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα!

Οι amigos "θάβουν" την Ανθή Σαλαγκούδη και τον Αλέξη Παππά

Μια ακατανίκητη επιθυμία για κουτσομπολιό είχαν σήμερα οι amigos και θέλησαν, λίγο πριν κάνουν γυμνισμό, να αναφερθούν στα πρόσωπα που τους έχουν λείψει πιο πολύ από το Survivor!

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος φυσικά αναφέρθηκε στην Ανθή Σαλαγκούδη και η ατάκα που είπε χαρακτηριστικά για την ίδια ήταν: "Ανθή Σαλαγκούδη, ένα όνομα, μια ιστορία".

Μετά το "θάψιμο" στην Ανθή, η συζήτηση ήρθε και στον Αλέξη Παππά και εκείνη τη στιγμή ο Ηλίας Μπόγδανος είπε ειρωνικά βέβαια πως ξενερώνει πολύ που δεν βλέπει τη φιγούρα του στο παιχνίδι!

Η τοποθέτηση του Ατζούν για τα ελληνοτουρκικά και το μήνυμα!

Παρουσιαστής του Survivor είναι ο Ατζούν Ιλιτζαλί, αφού ο Γιώργος Λιανός εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα για προσωπικές του υποθέσεις - δείτε εδώ φωτογραφία - και κάποιος έπρεπε να καλύψει την θέση του.

Ο ίδιος κατά τη διάρκεια του επεισοδίου Ελλάδα – Τουρκία, τοποθετήθηκε για τα ελληνοτουρκικά και άδραξε την ευκαρία να στείλει το δικό του μήνυμα.

"Ζω στην Τουρκία κι έχω ζήσει πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Αυτές οι δύο χώρες έχουν όμορφους ανθρώπους, μοιάζουν πολύ μεταξύ τους και συνεχώς όταν μιλώ με Έλληνα, νιώθω ότι μιλώ με Τούρκο. Οπότε αυτό σημαίνει ότι αυτή η θάλασσα μεταξύ μας δεν σημαίνει τίποτα. Δηλαδή οι άνθρωποι αυτών των δύο χωρών μπορούν να είναι ζεστοί, ώστε να κάνουν την θάλασσα να εξαφανιστεί και μπορούμε να περάσουμε πολύ όμορφα μαζί.

Μπορεί αν είμαστε δύο διαφορετικές χώρες αλλά όσο έχουμε καλή καρδιά, μπορούμε πάντα να είμαστε μαζί, να περνάμε καλά μαζί και να μοιραζόμαστε τον πόνο μαζί. Αν θυμάστε έγινε ένα σεισμός στην Τουρκία κι η Ελλάδα ήταν από τοις πρώτες χώρες που βοήθησε την Τουρκία και οποιοδήποτε πρόβλημα είχε η Ελλάδα, η Τουρκία ήταν εκεί. Με αυτό το παιχνίδι θέλω να δώσω ένα μήνυμα. Όταν είμαι στην Ελλάδα, νιώθω σαν το σπίτι μου. Ένας Έλληνας στην Τουρκία πρέπει να αισθάνεται σπίτι του και θα προσπαθήσω να το πετύχω όσο ζω", ανέφερε χαρακτηριστικά!

Νικήτρια η Κόκκινη ομάδα στον Ελληνοτουρκικό στίβο μάχης

Τον πρώτο αγώνα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης για το φετινό Survivor!

Με τον Ατζούν παρουσιαστή και το απίστευτο έπαθλο που τους χάρισε, οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν!

Αυτοί που τελικά τα κατάφεραν έπειτα από μια σκληρή μάχη στήθος με στήθος, ήταν οι Κόκκινοι, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει, με σκορ 10-9 και το έπαθλο τους περιμένει!

Έξαλλοι οι amigos με τον Τριαντάφυλλο! Τους πόνεσε η ήττα...

Μετά την ήττα τους οι Μπλε στον Ελληνοτουρκικό στίβο μάχης, γύρισαν στην παραλία τους και φανερά απογοητευμένοι και ενοχλημένοι, σχολίαζαν το τι συνέβη στον αγώνα και έχασαν!

Ανάμεσα σε όλα αναφέρθηκαν και στον Τριαντάφυλλο, με τον οποίο ήταν όλοι έξαλλοι μιας και όπως ισχυρίστηκαν δεν αγωνίζεται και απλά είναι "από το πλάι" και απολαμβάνει τα έπαθλα.

Να σημειωθεί ακόμα πως ο Ηλίας Μπόγδανος σχολίασε και την ατάκα της Μαριαλένας στο τέλος του αγώνα, η οποία είπε στον Σάκη ότι τον αγαπάει που τους χάρισε τον πόντο!

"Ξερνάω ρε φίλε, ανακατεύομαι!", είπε χαρακτηριστικά!

Ξετρελαμένοι οι παίκτες με το έπαθλο! Απίστευτη εμπειρία...

Η κόκκινη ομάδα τόσο της Τουρκίας όσο και της Ελλάδας, μιας και αγωνίστηκαν μαζί, κέρδισε στον σημερινό στίβο μάχης και απόλαυσε το καταπληκτικό έπαθλο που είχε ετοιμάσει ο Ατζούν!

Οι παίκτες αφού έκαναν ράφτινγκ και έφαγαν ένα πλούσιο γεύμα σε πικ νικ, απόλαυσαν και τη διαμονή τους σε μια βίλα!

Έκαναν το μπάνιο τους, έβγαλαν τις φωτογραφίες τους, έφαγαν ξανά και ξεκίνησαν τους χορούς και τα τραγούδια, με τον Ντάφυ να κάνει την αρχή! Ένα μοναδικό έπαθλο και σίγουρα μια εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη!

Ξετρελαμένοι όλοι οι παίκτες το καταευχαριστήθηκαν και όσο χόρευαν ο Τριαντάφυλλος έσπαγε και πιάτα!