Survivor 4: Απίστευτο το σημερινό έπαθλο που "χαρίζει" ο Ατζούν στους παίκτες!

Ουάου...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Απίστευτο το σημερινό έπαθλο που

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί από σήμερα αναλαμβάνει την θέση παρουσιαστή αφού ο Γιώργος Λιανός εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα για προσωπικές του υποθέσεις - δείτε εδώ φωτογραφία - και κάποιος έπρεπε να καλύψει την θέση του.

Γνωρίζουμε, όλοι οι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor πως όταν ο Τούρκος παραγωγός αναλαμβάνει τα ηνία γίνεται... ο κακός χαμός!

Απόψε λοιπόν ο Ατζούν "χαρίζει" στους παίκτες βόλτα με το ελικόπτερο, το οποίο θα τους μεταφέρει σε έναν ποταμό για ράφτινγκ και πικ νικ, κι επίσης η νικήτρια ομάδα θα απολαύσει τη διαμονή της σε μια βίλα στην οποία θα βγάλουν και σέλφι!

Όποιος έχει την καλύτερη σέλφι θα κερδίσει ένα έπαθλο το οποίο βέβαια δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα!

Η ανακοίνωση του επάθλου

Τα... "πέταξαν" όλα έξω και έκαναν γυμνοί ηλιοθεραπεία!

Όλο εκπλήξεις και ανατροπές είναι το Survivor, όπως πολύ καλά έχουμε καταλάβει τόσο καιρό και το διαπιστώσαμε και σήμερα!

Ο Ηλίας, η Καρολίνα, ο Κόρο και ο Ασημακόπουλος αποφάσισαν λοιπόν να πετάξουν τα μαγιό τους και να κάνουν μπάνιο γυμνοί στη θάλσσα αλλά και ηλιοθεραπεία!

Η Ελένη Χαμπέρη ήταν στην παρέα τους αλλά μόλις ο Ηλίας έβγαλε το μαγιό του κάνοντας την αρχή η ίδια κάλυψε τα μάτια της με την μπαντάνα και αποφάσισε να μην συμμετάσχει σε όλο αυτό! "Θα βλέπει εφιάλτες τα βράδια", είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας!

Παρ'όλα αυτά όλο αυτό το σκηνικό έκανε τους παίκτες να ξεσπάσουν σε γέλια και να περάσουν καλά!