Βασίλης Καρράς: Αποκάλυψε πως δεν μιλάει πια με τον Πασχάλη Τερζή

«Αυτό με λυπεί πάρα πολύ»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βασίλης Καρράς: Αποκάλυψε πως δεν μιλάει πια με τον Πασχάλη Τερζή

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Βασίλης Καρράς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε για όλους κι για όλα.

Ο αγαπημένος και επιτυχημένος τραγουδιστής μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα, για την ζωή του σήμερα αλλά και για το αν κρατάει επαφές με τον Πασχάλη Τερζή.

Η αποκάλυψη του Βασίλη Καρρά για τον Πασχάλη Τερζή

«Δεν έχουμε αδελφικές σχέσεις δυστυχώς, και αυτό με λυπεί πάρα πολύ. Δεν έμαθα ποτέ. Να τον έχει ο Θεός γερό και να είναι καλά. Εγώ τον αγαπώ. Μεγαλώσαμε μαζί. Περάσαμε τα ίδια βάσανα, περάσαμε τα ίδια πράγματα.

Πιστεύω ότι ο Πασχάλης θα επιστρέψει για να κάνει μια – δυο συναυλίες. Ο λαός το χρειάζεται, και ο ίδιος το χρειάζεται άσχετα αν είναι εγωιστής και δεν το λέει».

«Με ενοχλεί που ο Βασίλης Καρράς έχει παχύνει τόσο και δεν μπορεί να αναπνεύσει»

Στην εκπομπή Happy Day και τον Δημήτρη Παπανώτα παραχώρησε συνέντευξη η Εύη Δρούτσα, η οποία μίλησε, για τον καλό της φίλο Πασχάλη Τερζή, αλλά και τον Βασίλη Καρρά.

«Όταν είχαν τον Αλκαίο στο… συρτάρι, είπα ότι θα τον κάνω φίρμα και τον έκανα. Δεν με πήρε κανείς να μου πει χρόνια πολλά και να μου ευχηθεί σε γιορτές εκτός του Πασχάλη Τερζή. Τον Γιάννη Πλούταρχο μπορώ να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω γιατί άφησες τον γιο σου να τραγουδήσει. Ο Πασχάλης Τερζής, μπορεί να κάνει κρύο, θα με πάρει να με ρωτήσει αν κρυώνω.

Τους star δεν τους υπολογίζω γιατί κάνουν ένα κακό, αισθάνονται ότι είναι star. Έχω πίκρα με το πώς μου φέρθηκαν, αλλά δεν έχω πίκρα επειδή δεν μου έδωσαν χρήματα. Όταν είχε παχύνει ο Πασχάλης Τερζής, τον πήρα τηλέφωνο και του είπα… πέσε. Με ενοχλεί που έχει παχύνει τόσο ο Βασίλης Καρράς και δεν μπορεί να αναπνεύσει». Δείτε ωστόσο πως είναι ο σπουδαίος καλλιτέχνης σήμερα.