Insta Poll: Θέλετε να δείτε την Έλενα Κρεμλίδου σε ρόλο παρουσιάστριας;

Μπείτε στο Instagram του Youweekly για να ψηφίσετε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Insta Poll: Θέλετε να δείτε την Έλενα Κρεμλίδου σε ρόλο παρουσιάστριας;

Νέα poll αναρτήθηκαν στο Instagram του Youweekly,gr και είναι όλα απολαυστικά. Μάλιστα, έχουν δει και μεγάλη επιτυχία, αφού σε καθημερινή βάση έχουν πάνω από 30 χιλιάδες προβολές.

Νωρίς σήμερα λοιπόν, σας κάναμε και μια ερώτηση για την Έλενα Κρεμλίδου, η οποία έγινε ευρέος γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον τέταρτο κύκλο του Survivor.

H ερώτηση είναι η εξής: «Θέλετε να την δείτε την Έλενα Κρεμλίδου σε ρόλο παρουσιάστριας;»

Μπείτε στο Instagram του Youweekly για να ψηφίσετε

Έλενα Κρεμλίδου instapoll παρουσιάστρια

Η Έλενα Κρεμλίδου συναντήθηκε με τον Γιώργο Λιβάνη

Το όνομα του Γιώργου Λιβάνη έχει γίνει πρώτο θέμα πια στις εκπομπές αφού η σχέση του με την Μαριαλένα που στο Survivor φαίνεται να έχει έρθει πολύ κοντά πάλι με τον πρώην της τον Σάκη, μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Εκτός από αυτό, όμως, με αφορμή τον ντόρο αυτό έχει βρεθεί κι από τους πιο εξεζητημένους τραγουδιστές. Προσφάτως μάλιστα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στην υγεία μας, στην οποία ήταν και η Ελένη Κρεμλίδου!

"Νομίζω ούτε ο Σάκης ούτε η Μαριαλένα έχουν αποφασίσει τι κάνουν ή τι θα κάνουν, οπότε...δεν ξέρω. Διασκεδάσαμε πάρα πολύ με τον Γιώργο Λιβάνη στον Σπύρο Παπαδόπουλο, δεν το συζητήσαμε καθόλου. Δεν μου φάνηκε καθόλου στεναχωρημένος.", είπε μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια.