«Η χρονιά που συνεργαζόμουν με τη Σκορδά και τον Λιάγκα ήταν πάρα πολύ δύσκολη για μένα»

«Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω μία κουβέντα μαζί τους»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η χρονιά που συνεργαζόμουν με τη Σκορδά και τον Λιάγκα ήταν πάρα πολύ δύσκολη για μένα»

Η Λάουρα Νάργες παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό όπου μίλησε για τα κιλά που κατάφερε να χάσει, ενώ αναφέρθηκε και στα δύσκολα χρονιά που είχε περάσει, όταν συνεργαζόταν με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Η Έλενα Παπαρίζου είναι η Ελενάρα της καρδιάς μου. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να πει οτιδήποτε αρνητικό για εκείνη. Θυμάμαι ότι κάποια της έκανα μία κουβέντα για δική μου ανασφάλεια και να μου δώσει κάποιο tip, αλλά σου μιλάει τόσο όμορφα και τόσο εμψυχωτικά, που το ξεχνάς επιτόπου», είπε αρχικά για την Έλενα Παπαρίζου μετά το bullying που της έκαναν.

Η αποκάλυψη της Νάργες για την Σκορδά και τον Λιάγκα

«Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω μία κουβέντα και με τη Φαίη και με τον Γιώργο. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά για εμένα αρχικά επειδή είχα χάσει τον μπαμπά μου. Στην πρεμιέρα έμαθα ότι έπαθε το εγκεφαλικό, αμέσως ταξίδεψα και μέσα σε πέντε ημέρες τον έχασα. Επομένως αυτή η χρονιά είχε ξεκινήσει πολύ στραβά, ήμουν σε έναν αυτόματο πιλότο, είχα και θέατρο τα βράδια… Ήμουν πολύ κουρασμένη και σωματικά και ψυχικά», είπε.

Η απίστευτη ατάκα του Λιάγκα στην Σκορδά

Μια απίστευτη ατάκα στην Φαίη Σκορδά πέταξε ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα 25/5 στο Πρωινό, την ώρα που σχολίαζαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του Damiano David, του τραγουδιστή του συγκροτήματος, Maneskin που κέρδισε την Eurovision 2021.

Η παρουσιάστρια του ANT1 αποκάλυψε πως μέσω μιας φίλης της στο instagram βρήκε τη μάνατζερ του τραγουδιστή, έστειλε ηχητικά μηνύματα, προσπάθησε να μιλήσει τηλεφωνικά, χωρίς ωστόσο να παίρνει καμιά απάντηση.

Ακούγοντας λοιπόν όσα είπε, ο Γιώργος Λιάγκας της απάντησε με χιούμορ: «Τζάμπα οι 1m followers που έχεις».