Τέτα Καμπουρέλη: Η πρώτη βραδινή έξοδος μετά τη σύλληψη του συζύγου της

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τέτα Καμπουρέλη: Η πρώτη βραδινή έξοδος μετά τη σύλληψη του συζύγου της

Με το άνοιγμα των θεάτρων, η Τέτα Καμπουρέλη αποφάσισε να κάνει την πρώτη της δημόσια βραδινή έξοδο, μετά την σύλληψη του συζύγου της. Μάλιστα, έκανε και ανάρτηση στο Instagram.

Μπορεί να πηγαίνει καθημερινά στο Ινστιτούτο Ομορφιάς που διατηρεί στο Χαλάνδρι και τα Σαββατοκύριακα να πηγαίνει στο Σκοπευτήριο όπου κατεβαίνει σε αγώνες, όμως, πρώτη φορά βγήκε να κάνει την βόλτα της.

«Επιτέλους πήγαμε... θέατρο! Χθες στο βράδυ στο Χυτήριο παρακολουθήσαμε την παράσταση «ΠΛΟΥΣ». Μην χάσετε την ευκαιρία!», έγραψε στην ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Instagram, για την έξοδο της.

Στο σκοπευτήριο μετά τις εξελίξεις με την υπόθεση του ριφιφί στο Ψυχικό

Στο σκοπευτήριο εντοπίστηκε η Τέτα Καμπουρέλη μερικές εβδομάδες μετά την υπόθεση του ριφιφί στο Ψυχικό, με τον 58χρονο σύζυγο της να έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος.

Η γνωστή αισθητικός παρά τις όλες κρίσιμες εξελίξεις, ιδίως με αυτές που αφορούν την μήνυση στον Νίκο Κοκλώνη, συνεχίζει την καθημερινότητα της. Πηγαίνει κανονικά στη δουλειά της και μένει πιστή στις συνήθειες της, προκειμένου να μείνει δυνατή για τα παιδιά και τα εγγόνια της.

Ο φακός της OnTime την απαθανάτισε στην προπόνησή της στο σκοπευτήριο, μια συνήθεια την οποία απέκτησε πριν από μερικά χρόνια και φαίνεται να αποτελεί πλέον κομμάτι της καθημερινότητας της.

Τέτα Καμπουρέλη στο σκοπευτήριο μετά τις εξελίξεις

Τέτα Καμπουρέλη στο σκοπευτήριο μετά τις εξελίξεις με την υπόθεση του ριφιφί στο Ψυχικό

Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού η Τέτα Καμπουρέλη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τέτα Καμπουρέλη ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλου πως έκανε με τη σειρά της την πρώτη δόση για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Η γνωστή αισθητικός προστέθηκε στη λίστα των celebrities που έχουν κάνει το εμβόλιο για την καταπολέμηση του επικίνδυνου ιού. Λίγο μετά τις εξελίξεις με τον σύζυγό της, αλλά και με την κόντρα που δημιουργήθηκε με τον Νίκο Κοκλώνη, η Τέτα Καμπουρέλη έχει επιστρέψει πλήρως στην καθημερινότητά της.

Η ίδια στην ανάρτηση που έκανε αρκέστηκε στο να γράψει για την πρώτη δόση ενώ δεν έκανε κανένα άλλο σχόλιο.

«Η πρώτη δόση εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού έγινε», έγραψε χαρακτηριστικά η Τέτα Καμπουρέλη.