Καλό Μεσημεράκι - Μουτσινάς: «Τα φιλιά μου στη Μαρία Ηλιάκη, γέννησε;»

Απίστευτα σχόλια στον αέρα της εκπομπής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι - Μουτσινάς: «Τα φιλιά μου στη Μαρία Ηλιάκη, γέννησε;»

Η Μαρία Ηλιάκη διανύει την πιο όμορφη περίοδο της, καθώς σε λίγο θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι. Ο Νίκος Μουτσινάς λοιπόν, με αφορμή το τραγούδι με το οποίο χόρευε η παρουσιάστρια στην εκπομπή Δέστε Τους, είχε μια απορία.

Τα σχόλια του Μουτσινά για την Ηλιάκη και τη γέννα της

«Τα φιλιά μου στη Μαρία. Γέννησε; Πότε;», ρώτησε αρχικά ο παρουσιαστής τους συνεργάτες του και συνέχισε: «Θα το γεννήσει εκεί, στα εξωτερικά; Ααα… θα έχει άλλη υπηκοότητα, τι ωραία! Μπράβο».

Στη συνέχεια, πρότεινε: «Η Μαρία δεν θα βγει ποτέ να μας πει τίποτα; Τώρα με την κοιλιά. Ή όταν γεννάει ακόμα καλύτερα. Ή αν γεννήσει στο νερό να το κάνουμε live».

Πιο φουσκωμένη από ποτέ η κοιλίτσα της

Πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της;

Η Μαρία Ηλιάκη βρίσκεται στην πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, αφού σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Στέλιο Μανουσάκη. Η παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα μένει στην Ελβετία και έχει αλλάξει τελείως εικόνα στα social media, αφού πολύ συχνά μοιράζεται με τους ακολούθους της προσωπικές στιγμές και την πορεία της εγκυμοσύνης της.

Πρόσφατα είχε απασχολήσει και πάλι αφού είχε αποκαλύψει πως λάμβανε μηνύματα που είχαν επηρεάσει την εγκυμοσύνη της.

Αυτή τη φορά, η Μαρία Ηλιάκη, εξέπληξε το κοινό της, αφού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, βίντεο στα οποία αποκάλυπτε πόσα κιλά πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη διατροφή της και στη υγεία της.

Η Μαρία Ηλιάκη μίλησε για τις δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της

«Έχω περάσει πολύ δύσκολα σε ό,τι αφορά το φαγητό καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, δηλαδή πάρα πολλούς εμετούς, πάρα πολλές καούρες, μπορώ να φάω πολύ λίγα πράγματα. Μόνο υδατάνθρακα λίγο, δηλαδή ψωμάκια, μακαρονάκια, ρύζι, πατάτα βραστή ή βραστό λαχανικό. Τέτοια πράγματα μπορώ να φάω. Το ψωμί και το τυρί είναι τα μόνα πράγματα που μου ηρεμούσαν το στομάχι και όπως καταλαβαίνετε έχω πάρει κάποια κιλά. Γύρω στα 14. Θα μπορούσα να είχα πάρει και παραπάνω, αλλά ευτυχώς ο οργανισμός μου και το σώμα μου λόγω της προετοιμασίας που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια στην ομοιόσταση, αντιδρά πολύ σωστά. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις να τρως, βοηθάει πολύ και στην εγκυμοσύνη», είπε η Μαρία Ηλιάκη.

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για το θέμα και να ενημερώσει για τις εμπειρίες της υγείας της βοηθώντας έτσι και τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα στην εγκυμοσύνη τους. Είναι μία κίνηση της να ευαισθητοποιήσει και να επισημάνει πως είναι απόλυτα φυσιολογικό στην εγκυμοσύνη μιας γυναίκας να συμβαίνουν πράγματα όπως η αύξηση των κιλών αλλά και άλλες δυσκολίες και να μη φοβάται γι αυτά. Μιλώντας ανοιχτά δείχνει πως δεν είναι άτρωτη και πως δεν διαφέρει από τον υπόλοιπο κόσμο.

Δείτε το βίντεο