MasterChef 5: Ο Ιωάννης αποχώρησε και "άδειασε" Διονύση και Μαρίνα

«Μπορεί να έχουν συμβεί πράγματα που δεν έχω δει επειδή έχω φύγει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5: Ο Ιωάννης αποχώρησε και

Μετά την αποχώρηση του από το MasterChef 5, ο Ιωάννης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Φωλιά των Κου Κου, όπου μίλησε για τα όσα βίωσε μέσα στο παιχνίδι, αλλά και για τις συμπεριφορές των παικτών, "αδειάζοντας" Μαρίνα και Διονύση.

Όσα είπε ο Ιωάννης για τον Διονύση μετά το MasterChef 5

«Ο Διονύσης είναι ο Διονύσης που όλοι ξέρουμε. Αυτός είναι ο χαρακτήρας του, είναι εκδηλωτικός είτε αυτό είναι καλό, είτε κακό, εγώ αυτό θέλω να του πω, ας αφήσει όλα τα άλλα στην άκρη, όλοι έχουμε δει τι γίνεται με τον Διονύση και τη Μαρίνα αλλά και με μένα και τη Μαρίνα. Ο Διονύσης άπαξ και τον πειράξεις και του κάνεις κάτι και δεν του πεις συγνώμη, αυτός είναι. Μπορεί να έχουν συμβεί πράγματα που δεν έχω δει επειδή έχω φύγει. Είναι κουραστικό αυτό που κάνει, οτιδήποτε και να έχει κάνει η Μαρίνα, την κάνει και ήρωα», είπε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης.

Όσα είπε ο Ιωάννης για την Μαρίνα μετά το MasterChef 5

«Γενικά στη ζωή μου δεν κρατώ κακία σε κανένα. Δεν υπάρχει λόγος να κρατάω κακία, έχω πολύ πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ από το κους κους. Η Μαρίνα είναι πανέξυπνη, άφησε στην άκρη τις ίντριγκες και είπε να πάει μπροστά. Εγώ όταν είδα κάποια πράγματα που είπε για μένα και άλλα παιδιά, την έπιασα και της είπα όταν έχει κάτι να πει, να το λέει μπροστά μου».

Ωστόσο, ποιος πρώην παίκτης θα γυρίσει ερωτική μαγειρική εκπομπή.

Τι θα δούμε σήμερα 31/5

Στην πρώτη δοκιμασία του MasterChef 5, στην οποία συναποφάσισαν και οι τρεις κριτές, οι παίκτες με δύο 9άρα ήρθαν ισοπαλία, ενώ στη δεύτερη δοκιμασία ο Διονύσης συγκέντρωσε 33 βαθμούς και η Μαρίνα 34. Με έναν βαθμό διαφορά, η παίκτρια προηγείται 43 βαθμούς συνολικά από την 1η και τη 2η δοκιμασία.

Μία ακόμα ημέρα και δύο δοκιμασίες χωρίζουν τους παίκτες από τον μεγάλο τελικό. Ποιος θα καταφέρει να σταθεί πλάι στη Μαργαρίτα και να διεκδικήσει τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο;

Η αγωνία είναι μεγάλη και οι παίκτες πρόκειται να τα δώσουν όλα για όλα με σκοπό να περάσουν στην επόμενη φάση και να αγωνιστούν για το χρηματικό έπαθλο και τον τίτλο του Έλληνας MasterChef.