Γιάννης Στάνκογλου: «Στις Άγριες Μέλισσες τελευταία έχει πολλούς θανάτους, κάνουν νούμερα»

Την έριξε τη σπόντα του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιάννης Στάνκογλου: «Στις Άγριες Μέλισσες τελευταία έχει πολλούς θανάτους, κάνουν νούμερα»

Το πρωί της Δευτέρας, ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στην εκπομπή Στην Φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες καθώς και στην απόφασή του να αποχωρήσει πριν τη δεύτερη σεζόν.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε για ακόμα μία φορά πως δεν βλέπει πλέον τα επεισόδια ενώ σχολίασε πως από το λίγο που έχει παρακολουθήσει, έχει παρατηρήσει ότι τελευταία είναι περισσότεροι οι θάνατοι, οι οποίοι είναι και πιο πιασάρικοι.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Στάνκογλου για τις Άγριες Μέλισσες

«Επιτέλους ανοίγουν τα θέατρα με πληρότητα 50%, ελπίζουμε ότι η υπουργός θα δώσει το πράσινο φως για μεγαλύτερη πληρότητα. Ελπίζουμε το χειμώνα να παίξουμε σε θέατρα με πληρότητα 70% και πάνω. Φέτος είχε πολλά ριάλιτι και πολλές σειρές.

Νομίζω ότι λόγω του κορωνοϊού, επιστρέψαμε σε κάποια παλιά μονοπάτια της τηλεόρασης. Υπάρχουν αυτή τη στιγμή κάποια σίριαλ που είναι πιο προσεγμένα και πιο σύγχρονα. Ελπίζω να γίνουν κι άλλα προσεγμένα σίριαλ και να μειωθούν τα ριάλιτι που εμένα προσωπικά με αφήνουν αδιάφορο», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Για τις Άγριες Μέλισσες, ο Γιάννης Στάνκογλου απάντησε: «Είναι ένα πολύ ωραίο σίριαλ που κάνει ακόμα νούμερα και θα πάει και τρίτη σεζόν. Είμαι από τους ανθρώπους που βαριούνται εύκολα, δεν θέλω να είμαι σε ένα πράγμα συνέχεια. Η απόφαση για την αποχώρησή μου ήταν κοινή συναινέσει. Ήταν να φύγω στα 150 επεισόδια, μετά μου ζητήθηκε να μείνω λίγο παραπάνω.

Και λέω… παιδιά, δεν γίνεται, είναι να κάνω και κάτι άλλο. Ήταν να κάνω θέατρο, τελικά θέατρο δεν έγινε. Μετά την αποχώρησή μου έχω δει λίγα επεισόδια. Τώρα τελευταία έχει πολλούς θανάτους, είναι πιασάρικοι, κάνουν νούμερα. Δεν νομίζω να εμφανιστεί ξανά ο Κυπραίος».

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες

Τα θανάσιμα μυστικά του Διαφανίου βγαίνουν πια στο φως, φέρνοντας όλους τους εμπλεκόμενους στα όριά τους. Η Μυρσίνη, μετά από όσα έμαθε, καταρρέει. Θα ξεσπάσει απροκάλυπτα την οργή της ή θα κινηθεί στα σκοτάδια, καταστρώνοντας νέο σχέδιο για να πάρει την εκδίκησή της;

Ο Δούκας, μετά την περιπέτεια της υγείας του, επιστρέφει στο σπίτι του, με περιοριστικούς όρους, μέχρι να δικαστεί για τον φόνο του Θέμελη. Η Μυρσίνη, μπροστά στο δίλημμα αν θα του αποκαλύψει τα όσα έμαθε, συγκρούεται με τον Μελέτη.

Θα προλάβουν οι τρεις αδελφές να προετοιμαστούν για την καταιγίδα που έρχεται ή το μίσος της Μυρσίνης θα παρασύρει τα πάντα στο διάβα του;

Ωστόσο, αυτό είναι το νέο πρόσωπο που πρόκειται να μπει στο νέο κύκλο της σειράς και να φέρει ανατροπές.