Αγόρασε σπίτι στη Θεσσαλονίκη η Ιωάννα Τούνη

Κάνει νέα αρχή μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Σιδεράκη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αγόρασε σπίτι στη Θεσσαλονίκη η Ιωάννα Τούνη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους πως αποφάσισε να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της και έτσι αγόρασε το δικό της σπίτι στη Θεσσαλονίκη.

Η πανέμορφη influencer αφήνει πλέον πίσω της τον χωρισμό της με τον Γιάννη Σιδεράκη και κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της. Όπως εξήγησε στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram της, εδώ και καιρό προσπαθούσε να πάρει το δικό της σπίτι και επιτέλους τα κατάφερε.

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το σπίτι που αγόρασε στη Θεσσαλονίκη

«Νομίζω είναι η ένατη μετακόμιση που κάνω μέσα σε έναν χρόνο. Έχω αλλάξει 9 σπίτια. Αυτή την φορά είμαι στην ίδια πολυκατοικία, δύο ορόφους πιο πάνω. Fresh start και ελπίζω να είναι και η τελευταία μετακόμιση. Αγόρασα σπίτι! Το ήθελα πάρα πολύ καιρό και έψαχνα πολύ καιρό μέχρι τώρα. Ανυπομονώ να σας το δείξω», είπε η Ιωάννα Τούνη.

Οι πρώτες δηλώσεις για τον χωρισμό της

Από την προηγούμενη Πέμπτη, έχει κυκλοφορήσει παντού η είδηση πως η Ιωάννα Τούνη έχει πλέον χωρίσει, η οποία τους τελευταίους μήνες διατηρούσε σχέση με τον πρώην σύντροφο της, Γιάννη Σιδεράκη.

Η Ιωάννα επιβεβαίωσε τον χωρισμό της και στο instagram live της ενώ λίγες ώρες αργότερα ταξίδεψε στην Αθήνα προκειμένου να παρευρεθεί σε μια φωτογράφιση με τις δυο πολύ καλές της φίλες. Δήμητρα Αλεξανδράκη και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Οι τρεις καλλονές ντύθηκαν νυφούλες και λίγο αργότερα παραχώρισαν και μερικές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο δημοσιογράφος έσπευσε να ρωτήσει την Ιωάννα για τον χωρισμό της, η οποία παρόλο που φάνηκε να έρχεται σε δύσκολη κι αμήχανη θέση, το επιβεβαίωσε με την εξής δήλωση: «Είμαι ελεύθερη και πολιορκημένη».