Αντώνης Βλοντάκης: «Μετά την άρνησή μου να πάω στο πρώτο Survivor, δεν μου ξαναέκαναν πρόταση»

«Θεωρώ πως κάποια στιγμή καβάλησα το καλάμι»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αντώνης Βλοντάκης: «Μετά την άρνησή μου να πάω στο πρώτο Survivor, δεν μου ξαναέκαναν πρόταση»

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Αντώνης Βλοντάκης μίλησε στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση που είχε δεχθεί πριν από λίγο καιρό από το Survivor, ξεκαθαρίζοντας πως αφού την αρνήθηκε δεν του έγινε ξανά.

Ο Αντώνης Βλοντάκης αναφέρθηκε και στη σύζυγό του καθώς και σε ακραία περιστατικά που έχει βιώσει με θαυμάστριές του.

Οι δηλώσεις του Αντώνη Βλοντάκη στο Pop Up

«Μετά την άρνησή μου να πάω στο πρώτο Survivor, δεν μου ξαναέκαναν πρόταση. Έπινα ποτό με μεγάλη παρέα και τη γυναίκα μου και ήρθε μια κοπέλα, με αγκάλιασε και ήθελε να με φιλήσει. Από την αμηχανία μου και τον πανικό μου, σήκωσα τα χέρια ψηλά σε στυλ… εγώ δεν φταίω σε τίποτα.

Έχω ακούσει διάφορα πίσω από την πλάτη μου, όπως “τι δουλειά έχει ο Βλοντάκης να είναι στην τηλεόραση, είναι πολίστας, δεν μπορεί να κάνει και τον ηθοποιό”. Όταν έπαιζα στο “Γυναίκα χωρίς όνομα”, έκατσα να με δω και θεωρούσα πως ήμουν απαράδεκτος.

Είπαν πολλοί ότι άλλαξαν γνώμη για μένα αφού συνεργαστήκαμε. Οτιδήποτε και να γράψουν στα social media δεν θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω. Έχω μπλοκάρει χρήστες για φωτογραφίες και υπονοούμενα σεξουαλικού περιεχομένου. Εννοείται ότι πέρασα κρίση στο γάμο μου. Δεν θα πω ποτέ ότι είμαι ηθοποιός. Θεωρώ ότι μπορεί να προσβάλω κάποιον που έχει σπουδάσει το αντικείμενο κι έχει κοπιάσει. Θεωρώ πως κάποια στιγμή καβάλησα το καλάμι, αλλά είχα καλούς φίλους δίπλα μου και με επανέφεραν», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Βλοντάκης.

Αντώνης Βλοντάκης: Αποκάλυψε αν θα παρουσιάσει τελικά το The Bachelor

Πριν από λίγο καιρό, ο Αντώνης Βλοντάκης εισέβαλε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι και προχώρησε σε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Το όνομα του ηθοποιού και αθλητή ακούγεται αρκετά τις τελευταίες μέρες, μιας και φημολογείται ότι πρόκειται να παρουσιάσει το The Bachelor.

Έτσι λοιπόν, ο παρουσιαστής δεν θα μπορούσε παρά να μην τον ρωτήσει για το τι πραγματικά ισχύει, με τον ίδιο να είναι απόλυτα ξεκάθαρος.

Η αποκάλυψη του Αντώνη Βλοντάκη

«Έγινε μια κουβέντα πριν καιρό, μπορεί και μήνας. Δεν τα βρήκαμε, τους ευχήθηκα καλή επιτυχία και σήμερα έμαθα ότι παρουσιάζω το Bachelor».