Ντίνος Αυγουστίδης: Σπάνιο φωτογραφικό υλικό με την 4χρονη υιοθετημένη κόρη του, Αλκυόνη

Τα παιχνίδια στο Ζάππειο και τα νάζια της μικρής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ντίνος Αυγουστίδης: Σπάνιο φωτογραφικό υλικό με την 4χρονη υιοθετημένη κόρη του, Αλκυόνη

Τα τελευταία χρόνια ο Ντίνος Αυγουστίδης έχει αποκτήσει ακόμη μια κόρη, την οποία υιοθέτησε με τη νέα του σύντροφο. Η μικρή είναι τεσσάρων χρονών και το όνομά της είναι Αλκυόνη. Η κόρη του, τού έχει κλέψει την καρδιά και ο ηθοποιός έχει γίνει… χαζομπαμπάς!

Ο ίδιος, βέβαια, όλα αυτά τα χρόνια προσπαθεί να κρατάει την προσωπική του ζωή σε χαμηλούς τόνους και γι’ αυτό δεν έχει μιλήσει σχεδόν ποτέ για την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την αγαπημένη του.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Ντίνο Αυγουστίδη με την υιοθετημένη κόρη του στο Ζάππειο να απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές. Μπαμπάς και κόρη έπαιζαν παιχνίδια και ζωγράφιζαν, με τον ηθοποιό να μη παίρνει τα μάτια του από την μικρή του πριγκίπισσα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες του Ντίνου Αυγουστίδη με την κόρη του

Ντίνος Αυγουστίδης

«Έχω μία αδελφή, τεσσάρων ετών, από την πλευρά του πατέρα μου. Τη λένε Αλκυόνη Αυγουστίδη –εγώ της έδωσα αυτό το όνομα. Όχι, όταν εγώ ήμουν μικρός δεν θεωρούσα το δικό μου όνομα ωραίο» είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του ο μεγάλος αδερφός, Ορφέας Αυγουστίδης.

Ντίνος Αυγουστίδης κόρη

Να υπενθυμίσουμε πως ο Ντίνος Αυγουστίδης εδώ και δύο μήνες περίπου αποτελεί τον πιο ευτυχισμένο παππού! Ο γιος του, Ορφέας Αυγουστίδης απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι με την σύντροφό του και ο αγαπημένος ηθοποιός τρέφει τεράστια αδυναμία στον νεογέννητο εγγονάκι του.

Λίγα λόγια για τον Ντίνο Αυγουστίδη

Ο Ντίνος Αυγουστίδης υπήρξε παντρεμένος από το 1985 έως το 1998 με τη Μαρία Τζομπανάκη έχοντας κρατήσει αγαστές σχέσεις λόγω της δικής τους στάσης ζωής και αξιοπρέπειας αλλά και του μονάκριβου γιου τους Ορφέα Αυγουστίδη. Το ειδύλλιο άρχισε στη Λέσβο, στα γυρίσματα της σειράς Το γυμνό κορίτσι.

Η Μαρία Τζομπανάκη και ο Ντίνος Αυγουστίδης παντρεύονται στις αρχές του 1985, με τη νύφη να φοράει στεφάνι με λουλούδια στα μαλλιά και να κρατάει, αντί για ανθοδέσμη, μόνο ένα τριαντάφυλλο.Λίγους μήνες μετά, τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς, ο ερχομός του Ορφέα – Ελευθέριου δίνει μεγάλη ευτυχία και χαρά στους δύο γονείς.

Ο γιος τους είχε πει σχετικά: «Ήμασταν δεμένη οικογένεια. Κάποια στιγμή, εγώ πήγαινα στο Γυμνάσιο, οι γονείς μου χώρισαν. Δεν το βίωσα τραυματικά. Σίγουρα όμως μέσα στο χρόνια διαχειρίζεσαι τον τρόπο που έγιναν κάποια πράγματα και, αν θέλεις, γνωρίζεις ξανά τους γονείς σου. Εγώ το ήθελα και το έκανα. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον καθένα τους και χαίρομαι γι΄αυτό. Προφανώς και περάσαμε κόντρες και αντιθέσεις –ποια οικογένεια δεν περνά αντίστοιχα πράγματα; Έχω μία αδελφή, τεσσάρων ετών, από την πλευρά του πατέρα μου. Τη λένε Αλκυώνη Αυγουστίδη –εγώ της έδωσα αυτό το όνομα. Όχι, όταν εγώ ήμουν μικρός δεν θεωρούσα το δικό μου όνομα ωραίο».