Ξέσπασε η Βάσω Λασκαράκη - «Υπήρχε το τηλέφωνο μου στην Google για δύο χρόνια»

«Το «κατέβασα» με εισαγγελική παρέμβαση»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξέσπασε η Βάσω Λασκαράκη - «Υπήρχε το τηλέφωνο μου στην Google για δύο χρόνια»

Η Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε καλέσμενη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός κι ο άλλος» και προχώρησε ένα έντονο ξέσπασμα, αναφορικά με τα προσωπικά της δεδομένα που βρισκόντουσαν στο διαδίκτυο.

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε στον Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούητσο πως μερικοί εμμονικοί της θαυμαστές διέρρευσαν το τηλέφωνο της στο διαδίκτυο, χωρίς φυσικά την συγκατάθεση της.

Οι δηλώσεις της Βάσως Λασκαράκη

«Υπήρχε το τηλέφωνό μου στην google για δύο χρόνια και με παίρνανε κάτι παιδάκια… δεν ξέρω πως βρέθηκε! Ήταν σε κάτι pages και το «κατέβασα» με εισαγγελική παρέμβαση… Το έβγαλα πέρυσι από το ίντερνετ.

Με παίρνανε συνέχεια και έλεγα τώρα από κάποια δουλειά που έκανε, πήρε το παιδάκι το τηλέφωνο της μαμάς του και βρήκε το Λασκαράκη και με πήρε… Έξυπνη εγώ… και ένα παιδί που με πήρε τηλέφωνο του είπα «πού βρήκες το τηλέφωνό μου;» και μου είπε ότι υπάρχει στην google».

Βάσω Λασκαράκη για τα προσωπικά της δεδομένα

Η αποκάλυψη της Βάσως Λασκαράκη για τον ψυχολόγο

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε στην εκπομπή «Μαμά Δες» στην ΕΡΤ και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως αναγκάστηκε να απευθυνθεί σε έναν ψυχολόγο προκειμένου να αντιμετωπίσει τις τύψεις που ένιωθε όταν δούλευε ενώ η κόρη της ήταν μωρό.

Όπως εξήγησε, ο ψυχολόγος τη βοήθησε σημαντικά στο να σταματήσει να κρίνει τους άλλους γονείς αλλά και στο να δει διαφορετικά την ανατροφή του παιδιού της.

«Τύψεις; Πολλές τύψεις. Από την πρώτη στιγμή που έφυγα για να πάω στη δουλειά όταν η Εύα ήταν 10 μηνών μέχρι και την ημέρα που αποφάσισα να καθίσω για μία σεζόν, οι τύψεις ήταν συνεχόμενες. Το διαχειριζόμουν παρέα με τον ψυχολόγο.

Όταν κατέληξα εγώ στον ψυχολόγο από τις πολλές τύψεις για το πώς θα διαχειριστώ το θέμα του παιδιού και της δουλειάς για να είναι ισορροπημένα και να μην έχω αυτό το άγχος, τότε άρχισα να δένομαι πάρα πολύ με τα παιδιά και να μην κρίνω.

Να μην κρίνω άλλους γονείς, να μην κρίνω τα παιδιά. Μέχρι τότε, όταν έβλεπα ένα παιδί που να κάνει φασαρία έλεγα “πω πω αυτοί οι γονείς”. Είναι πολύ εύκολο όταν δεν έχεις παιδί να κρίνεις τους γονείς. Είναι άλλη ζωή όταν κάνεις παιδί και μεγαλώνεις μαζί του και μαθαίνεις κάποια πράγματα», δήλωσε χαρακτηριστικά.