Κατερίνα Καραβάτου: Ξέσπασε σε κλάματα με την γέννηση της κόρης της Μαρίας Ηλιάκη

«Είναι η πιο όμορφη μαμά που έχω δει μπροστά μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατερίνα Καραβάτου: Ξέσπασε σε κλάματα με την γέννηση της κόρης της Μαρίας Ηλιάκη

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε χθες η Μαρία Ηλιάκη, με την Κατερίνα Καραβάτου να ξεσπά σε κλάματα με την ευχάριστη αυτή είδηση.

Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι και γέννησε με προγραμματισμένο τοκετό και καισαρική στην κλινική που εργάζεται ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης στη Ζυρίχη.

Το πρωί της Τρίτης, ο Στέλιος Μανουσάκης μίλησε στην Φωλιά των Κου Κου και παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις αναφορικά με τον ερχομό του παιδιού της.

Λίγο νωρίτερα όμως, η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να πει μερικά λόγια για το ευτυχές αυτό γεγονός ενώ λίγο αργότερα ξέσπασε σε κλάματα.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου για την Μαρία Ηλιάκη

«Τις τελευταίες μέρες ζω μεγάλες συγκινήσεις. Άλλες είναι καλές, άλλες όχι. Και η αλήθεια είναι πως προσπαθώ να παραμένω ψύχραιμη, γιατί αυτό είναι το σωστό.

Την Κυριακή ήταν μια μέρα που δεν κατάφερα να μείνω ψύχραιμη γιατί αργά το απόγευμα μίλησα με τη Μαρία μου για τελευταία φορά σε face time πριν γίνει μαμά. Ήταν πολύ συγκινητικό. Ήταν με τον Στέλιο στο σπίτι τους και ήταν χαρούμενη πολύ. Είχε πάει την προηγούμενη ημέρα στο κομμωτήριο για να τη δει η κόρη της όμορφη. Εγώ την είδα τη Μαρία. Είναι η πιο όμορφη μαμά που έχω δει μπροστά μου.

Έχω ταχυπαλμία τώρα που σας μιλάω. Γεννήθηκε χθες στις 2 το μεσημέρι. Είναι υγιέστατη, είναι μια κούκλα. Η Μαρία λέει πως έχει πάρει τα χείλια της. Εγώ πιστεύω πως έχει μοιάζει στον μπαμπά της. Αυτόν τον υπέροχο τύπο που άλλαξε τη ζωή της Μαρίας».

Πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της η Μαρία Ηλιάκη;

Η Μαρία Ηλιάκη βρίσκεται στην πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, αφού σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Στέλιο Μανουσάκη. Η παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα μένει στην Ελβετία και έχει αλλάξει τελείως εικόνα στα social media, αφού πολύ συχνά μοιράζεται με τους ακολούθους της προσωπικές στιγμές και την πορεία της εγκυμοσύνης της.

Πρόσφατα είχε απασχολήσει και πάλι αφού είχε αποκαλύψει πως λάμβανε μηνύματα που είχαν επηρεάσει την εγκυμοσύνη της.

Αυτή τη φορά, η Μαρία Ηλιάκη, εξέπληξε το κοινό της, αφού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, βίντεο στα οποία αποκάλυπτε πόσα κιλά πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη διατροφή της και στη υγεία της.

«Έχω περάσει πολύ δύσκολα σε ό,τι αφορά το φαγητό καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, δηλαδή πάρα πολλούς εμετούς, πάρα πολλές καούρες, μπορώ να φάω πολύ λίγα πράγματα. Μόνο υδατάνθρακα λίγο, δηλαδή ψωμάκια, μακαρονάκια, ρύζι, πατάτα βραστή ή βραστό λαχανικό. Τέτοια πράγματα μπορώ να φάω. Το ψωμί και το τυρί είναι τα μόνα πράγματα που μου ηρεμούσαν το στομάχι και όπως καταλαβαίνετε έχω πάρει κάποια κιλά. Γύρω στα 14. Θα μπορούσα να είχα πάρει και παραπάνω, αλλά ευτυχώς ο οργανισμός μου και το σώμα μου λόγω της προετοιμασίας που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια στην ομοιόσταση, αντιδρά πολύ σωστά. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις να τρως, βοηθάει πολύ και στην εγκυμοσύνη», είπε η Μαρία Ηλιάκη.

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για το θέμα και να ενημερώσει για τις εμπειρίες της υγείας της βοηθώντας έτσι και τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα στην εγκυμοσύνη τους. Είναι μία κίνηση της να ευαισθητοποιήσει και να επισημάνει πως είναι απόλυτα φυσιολογικό στην εγκυμοσύνη μιας γυναίκας να συμβαίνουν πράγματα όπως η αύξηση των κιλών αλλά και άλλες δυσκολίες και να μη φοβάται γι αυτά. Μιλώντας ανοιχτά δείχνει πως δεν είναι άτρωτη και πως δεν διαφέρει από τον υπόλοιπο κόσμο.

Δείτε το βίντεο