Ελένη Μενεγάκη: Ξυπόλυτη στον κήπο στα Μελίσσια

Φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Μενεγάκη: Ξυπόλυτη στον κήπο στα Μελίσσια

Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε το καλοκαίρι με τρεις νέες φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο instagram αλλά και με ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα

Η όμορφη παρουσιάστρια που ετοιμάζεται για την τηλεοπτική της επιστροφή έχει τρελή αδυναμία στο καλοκαίρι και σίγουρα ανυπομονεί να πάει στον αγαπημένο της προορισμό, την Άνδρο -δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία από τις διακοπές της στο νησί-.

Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν, με αφορμή την πρώτη μέρα του Ιουνίου, πόζαρε όλο νάζι στον φωτογραφικό φακό και δημοσίευσε τα εν λόγω στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

Στην λεζάντα έγραψε: “Ξεκινάει και επίσημα το καλοκαίρι ! Το μαγιό μας , το χαμόγελο μας και καλή παρέα ρε παιδιά ! Σας αγαπώ”!

Ελένη Μενεγάκη φωτογραφία 2

Ελένη Μενεγάκη φωτογραφία 1

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη - Καμουφλαρίστηκε για να ταξιδέψει στην Άνδρο

Το ωραιότερο δώρο στον εαυτό της, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής και 8 μήνες μετά την τελευταία της επίσκεψη στο νησί της, έκανε η Ελένη Μενεγάκη το πρωί της περασμένης Παρασκευής. Επιβεβαιώνοντας περίτρανα το ρεπορτάζ του YOU της προηγούμενης εβδομάδας, μάζεψε τις βαλίτσες της, πήρε αγκαλιά τον αγαπημένο της και επιβιβάστηκε στο καράβι με προορισμό την Άνδρο.

Σε απόλυτο contrast με την περσινή γιορτή Κωνσταντίνου και Ελένης, όταν σε κλίμα συγκίνησης ανακοίνωνε στον αέρα πως σταματά (προσωρινά) από την τηλεόραση, η διάθεση ήταν 100% γιορτινή φέτος. Μπορεί να έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες για την επόμενη χρονιά και χαρακτηριστικό είναι πως βρίσκεται κάθε μέρα στο MEGA, απ' όπου και θα προβάλλεται η εκπομπή της, για να ρυθμίσει ακόμα και τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Από την Αρετή Σιδέρη για το περιοδικό You

Όμως ήταν εύκολο να δει κανείς την περασμένη Παρασκευή πως ήταν... φευγάτη. Πήγε από νωρίς στις εγκαταστάσεις του καναλιού και έκανε νωρίτερα τα ραντεβού της, με σκοπό φυσικά να έχει τελειώσει μέχρι το μεσημέρι.

Πράγματι, λίγο μετά τις 12 ξεκίνησε με το μαύρο αγροτικό της, φορτωμένη με λουλούδια, και με κατεύθυνση προς το λιμάνι της Ραφήνας μαζί με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο, που κατέβηκε για να αγοράσει τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. 100% incognito, με ένα μεγάλο καπέλο να καλύπτει το πρόσωπό της, η «ωραία Ελένη» προσπάθησε να κρατήσει μυστική αυτή την εξόρμηση - και θα το κατάφερνε αν δεν βρισκόταν εκεί ο φωτογράφος μας.

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος περιοδικό You

Φωτιές στην άμμο κάτω από το φεγγάρι...

Οι παραδόσεις δύσκολα σπάνε... Έτσι και φέτος βρέθηκε στο αγαπημένο της «Όναρ» -διόλου τυχαίο ότι σημαίνει «Όνειρο»- για να γιορτάσει με θέα τα γαλάζια νερά του Αιγαίου. Εκείνο το βράδυ όντως θύμιζε ένα όνειρο, αποκομμένο τελείως από τα άγχη και τις σκοτούρες της πρωτεύουσας. Η παραλία, φωτισμένη από το μισογεμάτο φεγγάρι, ήταν για λίγες ώρες δική τους. Όσα ακολούθησαν δεν περιγράφονται, στο αυτοσχέδιο γλέντι που έστησαν γύρω από μια φωτιά στην άμμο, με την Ελένη να κρατά αγκαλιά τον άνθρωπό της και να χορεύει ξυπόλυτη, έχοντας εκείνη τη στιγμή όσα θα μπορούσε να ευχηθεί - και ακόμα περισσότερα...