Οι παραξενιές του Κώστα Βουτσά - Τι ήταν αυτό που μισούσε και απαγόρευε στους ρόλους του

Το αποκάλυψε η Σάντρα Βουτσά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι παραξενιές του Κώστα Βουτσά - Τι ήταν αυτό που μισούσε και απαγόρευε στους ρόλους του

Ένα χρόνο μετά τον θάνατό του κι ακόμα έρχονται πληροφορίες στο φως που κανείς δεν γνώριζε για τον Κώστα Βουτσά. Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του Καπνίσματος η Σάντρα Βουτσά έκανε μια αποκάλυψη για τον πατέρα της.

Οπως αποκάλυψε η Σάντρα Βουτσά, ο Κώστας Βουτσάς όχι μόνο δεν κάπνιζε, αλλά απέφευγε να υποδύεται χαρακτήρες που κάπνιζαν ή έπιναν αλκοόλ.

Η ανάρτηση της κόρης του Κώστα Βουτσά

«Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος σήμερα… Ο Κώστας Βουτσάς πάντα ήταν εναντίον του καπνίσματος και μάλιστα έλεγε… ποτέ δεν δέχομαι σε ταινία, σήριαλ η παράσταση ο χαρακτήρας που υποδύομαι να καπνίζει και να πίνει αλκοόλ, γιατί πρέπει να δίνω το καλό παράδειγμα στα νέα παιδιά!!!”Stop Smoking!!!» έγραψε η Σάντρα Βουτσά, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του πατέρα της Κώστα Βουτσά.

Συνεχίζεται στα δικαστήρια ο «πόλεμος» για τον θησαυρό του Βουτσά

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» για τον «θησαυρό» του Κώστα Βουτσά μεταξύ της κόρης του, Σάντρας Βουτσά και της δεύτερης γυναίκας του, Θεανώ Παπασπύρου.

Συγκεκριμένα, οι πίνακες ανεκτίμητης αξίας που είχε ο ηθοποιός αποτελούν το κύριο αίτιο της διαμάχης των δύο γυναικών, καθώς η Θεανώ Παπασπύρου δεν τους παραχωρεί στα παιδιά του, καθώς υποστηρίζει πως είναι δικοί της.

Η συλλογή του περιλαμβάνει περισσότερα από 70 έργα πολύ γνωστών ζωγράφων, με κάποια από αυτά μάλιστα να είναι πολύ μεγάλης αξίας, αφού μιλάμε για πίνακες του Νίκου Εγγονόπουλου, του Γιάννη Γαϊτη, του Αλέκου Φασιανού, του Κωνσταντίνου Βολανάκη και πολλών άλλων πολύ σημαντικών Ελλήνων και ξένων δημιουργών. Κάποιοι μάλιστα που γνωρίζουν από το χρηματιστήριο της τέχνης μιλούν για μια συλλογή αξίας εκατομμυρίων ευρών.

Η Σάντρα Βουτσά απευθύνθηκε στον γνωστό δικηγόρο Βασίλη Καπερνάρο για τις επόμενες κινήσεις της, αφού η Θεανώ Παπασπύρου δε συζητά το θέμα και δεν εμφανίζει τους πίνακες.

Ο κ. Καπερνάρος δήλωσε στη Σάσα Σταμάτη στην On Time: «Οπωσδήποτε θα γίνουν νομικές ενέργειες, είναι θέμα χρόνου. Μόλις έχω όλα τα στοιχεία που θέλω, θα προχωρήσουμε άμεσα».

Σάντρα Βουτσά – Θεανώ Παπασπύρου στα δικαστήρια