Masterchef 5 - Μαρίνα Ντεμολλάι: Αυτός είναι ο σύζυγος της

«Άφησα την κόρη μου 7 μηνών και τη βρήκα να περπατάει»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5 - Μαρίνα Ντεμολλάι: Αυτός είναι ο σύζυγος της

Το πρωί της Τρίτης, η Μαρίνα Ντεμολλάι βρέθηκε καλεσμένη στην Φωλιά των Κου Κου, με αφορμή την χθεσινή της αποχώρηση από το Masterchef 5.

Η επίδοξη σεφ παραχώρησε νωρίτερα τις πρώτες της δηλώσεις και μίλησε για όλα! Τόσο για την εμπειρία της στο ριάλιτι μαγειρικής, στους συμπαίκτες της αλλά και στον πόλεμο που δέχτηκε από έναν συγκεκριμένο παίκτη!

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον σύζυγο της, Χρήστο, αλλά και στα δυο της παιδάκια!

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Ντεμολλάι

«Έκανα να δω τους δικούς μου έξι μήνες. Αν δεν ήταν η μητέρα μου δε θα ήμουν στο MasterChef. Στάθηκε σα μητέρα στα παιδιά μου. Παράτησε τη δουλειά της για να μπορέσω εγώ να μπω στον διαγωνισμό και να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Τα άφησε όλα και φρόντισε να είναι όλη μέρα με τα δυο μου παιδιά.

Άφησα την κόρη μου 7 μηνών και τη βρήκα να περπατάει. Ο γιος μου δεν πίστευε πως είμαι αληθινή. Είναι 3,5 χρονών. Ο γιος μου με έβλεπε στα επεισόδια».

Masterchef 5 - Μαρίνα Ντεμολλάι αυτός είναι ο σύζυγος της

Η δημόσια συγγνώμη της από τον Ιωάννη και την Μαρία

«Η αλήθεια είναι πως το έχω πει για τη σχέση του Ιωάννη και της Μαρίας. Δε θα το αρνηθώ. Για αυτό που έχω πει η αλήθεια είναι πως μπορεί να παρεξήγησα εγώ κάποιες συμπεριφορές μέσα στο σπίτι. Τους είδα πως έκαναν πάρα πολύ παρέα. Αν ο Ιωάννης θεωρεί πως αν ζητήσω συγγνώμη on air είμαστε οκ, από εμένα έχει συγγνώμη.

Και για τη Μαρία και για τον Ιωάννη. Με τη Μαρία το είχαμε συζητήσει στις επιστροφές. Με είχε πιάσει και με ρώτησε και μου είπε πως είμαι λάθος. Με τον Ιωάννη δεν το είχα συζητήσει.

Σε καμία περίπτωση δε θα αρνιόμουν κάτι που είχα πει. Γιατί πιστεύω πως ο χαρακτήρας που είχα από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα του διαγωνισμού ήταν ίδιος. Αυτό που λένε άλλαξα… Όχι δεν άλλαξα. Απλά βγήκαν έξω, είδαν πως ο κόσμος δεν είναι και τόσο με το μέρος μου και για να κερδίσουν τον κόσμο κράτησαν μια διαφορετική συμπεριφορά απέναντί μου. Αυτό πιστεύω πως έγινε».