MasterChef 5 - Παύλος: Η στιγμή που οι γονείς του αποδέχθηκαν τη σεξουαλική του ταυτότητα

«Δεν μου άρεσε που με κοιτούσαν περίεργα στον δρόμο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Παύλος: Η στιγμή που οι γονείς του αποδέχθηκαν τη σεξουαλική του ταυτότητα

Μία συγκινητική εξομολόγηση έκανε η Παύλος Χάππιλος, μιλώντας στην κυπριακή εκπομπή «Έλα να δεις», με τον πρώην παίκτη του MasterChef 5 να αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο αποδέχθηκαν οι γονείς του τη διαφορετικότητά του.

Ο Παύλος μίλησε για τους γονείς του και για τον πατέρα του, ο οποίος είναι διακεκριμένος σεφ, αποκαλύπτοντας πώς άλλαξαν οι σχέσεις τους.

Η αποκάλυψη του Παύλου για τους γονείς του μετά την αποχώρησή του από το MasterChef 5

«Τους πήρε αρκετό καιρό. Νομίζω ένα κομβικό σημείο ήταν όταν εγώ έπαθα περιτονίτιδα, όταν ήμουν στη Θεσσαλονίκη και πήγα άρον άρον στο νοσοκομείο. Οπότε ήρθαν οι γονείς μου. Ο πατέρας μου ήταν στη Ρόδο ή στη Ζάκυνθο για δουλειά και ήρθε στη Θεσσαλονίκη. Και η μάνα μου από την Κύπρο.

Και ήταν η πρώτη φορά που είδαν τους φίλους μου, που οι φίλοι μου ήταν όλοι γκέι. Αρκετά γκέι όμως. Εγώ ειδικά στο πανεπιστήμιο, ήμουν αρκετά αντιδραστικός. Έβαφα τα μαλλιά μου, κυκλοφορούσα με διάφορα ρούχα. Δεν μου άρεσε που με κοιτούσαν περίεργα στον δρόμο και ήμουν ακόμα πιο loud. Ήταν όλοι οι φίλοι μου κάπως έτσι.

Και ήταν η πρώτη φορά που με είδαν με τον στενό μου κύκλο που με υπεραγαπούσα και με φρόντιζαν πάρα πολύ, γιατί ήμασταν μια οικογένεια. Οπότε νομίζω αυτή ήταν η στιγμή που κατάλαβαν ότι είμαι ok και ότι έχω φίλους και άτομα που με αγαπούν και με προσέχουν. Από εκεί και πέρα μαλάκωσαν και ήταν πιο χαλαροί» εξομολογήθηκε ο Παύλος Χάππιλος.

Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για την εξομολόγηση του Παύλου Χάππιλου

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Ναταλία Γερμανού κατά την διάρκεια της εκπομπής της, έθιξε το θέμα της ομοφυλοφιλία αλλά και το πως αντιμετωπίζεται εν έτει 2021.

Με αφορμή λοιπόν την συγκλονιστική συνέντευξη του Παύλου Χάππιλου, του πρώην παίκτη του Masterchef, στους «Κου Κου» που αναφέρθηκε στην σεξουαλικότητα του, η παρουσιάστρια και η παρέα της αναφέρθηκαν στον ορισμό της διαφορετικότητας.

«Θέλω να ξημερώσει αυτή η ημέρα που οι άνθρωποι που είναι ομοφυλόφιλοι, άνδρες ή γυναίκες, να μην είναι αναγκασμένοι να χρησιμοποιούν για τον εαυτό τους τον όρο “διαφορετικός”.

Να μην χρειάζεται να λένε “είμαι διαφορετικός” και να χρησιμοποιούν τη λέξη “διαφορετικός” σε μία φράση τέσσερις φορές για να δώσουν να καταλάβουμε».