MasterChef 5: Διακεκριμένος σεφ ο πατέρας του Παύλου

«Έχει όνομα και τον γνωρίζει όλη η Ελλάδα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Διακεκριμένος σεφ ο πατέρας του Παύλου

Ο Παύλος είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες που έχουν περάσει ανά καιρούς από το MasterChef, τον διαγωνισμό μαγειρικής που έχει κατακτήσει μία θέση στην καρδιά των τηλεθεατών τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ο επίδοξος σεφ έχει δηλώσει ανοιχτά πως είναι ομοφυλόφιλος και μάλιστα έχει μιλήσει πάρα πολλές φορές για την πίεση που έχει δεχθεί στη ζωή του. Μάλιστα, επί του συγκεκριμένου θέματος τοποθετήθηκε και στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef.

H τοποθέτηση του Παύλου στο επεισόδιο του MasterChef 5

«Δεν ζήτησα από κανέναν να είναι από πάνω μου. Με έπιασε ο Ιωάννης και μετά η Μαρίνα και μου είπαν ότι θα είναι από πάνω μου. Είναι και οι δύο πολύ αμφιλεγόμενοι αλλά εγώ τους πάω πολύ. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν μου αρέσει να κρίνω τους ανθρώπους, μου αρέσει να τους δικαιολογώ.

Όταν δικαιολογείς τους ανθρώπους έχεις έναν τρόπο να τους μάθεις εάν θέλεις να αλλάξουν. Έχω κριθεί πολύ στη ζωή μου και είναι πολύ άσχημο να σε κρίνουν χωρίς να σου δίνουν κανένα περιθώριο να εξηγήσεις, ή να καταλάβουν την οπτική σου και είναι κάτι που δε θέλω να κάνω εγώ στους άλλους», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος εμφανώς συγκινημένος, και τα λόγια του αυτά καταχειροκροτήθηκαν από το Twitter.

O σεφ πατέρας του

Λίγο μετά την αποχώρησή του από το σπίτι, ο Παναγιώτης Τζαμαλής βρέθηκε στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και μίλησε για τη σχέση του με τον Παύλο καθώς και για τον διάσημο πατέρα του.

«Δεν ειρωνεύτηκα τον Παύλο. Ήμουν ο μόνος που το έλεγα ότι είναι επαγγελματίας και μας δουλεύει. Όταν βγήκα από το παιχνίδι έμαθα ότι ο πατέρας του Παύλου είναι σεφ παλιάς κοπής, έχει όνομα και τον γνωρίζει όλη η Ελλάδα. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με την μαγειρική τον ξέρουν», είπε.

Ο Παύλος είναι ένας από τους ερασιτέχνες του διαγωνισμού καθώς έχει σπουδάσει Χημεία. Παρόλα αυτά, τα ταξίδια του, οι γνώσεις που έχει πάρει από τον πατέρα του και η ενασχόλησή του με το είδος, τον έχουν κάνει να φτάσει πολύ ψηλά στον διαγωνισμό.

Ως χημικός ο Παύλος Χάππιλος αγαπά περισσότερο τη ζαχαροπλαστική και είναι εκείνος, που φτιάχνει τα γλυκά για τις εορταστικές στιγμές των φίλων του. Το μεγάλο του όνειρο είναι να ανοίξει το δικό του μικρό εστιατόριο και να φτιάχνει ο ίδιος τα γλυκά.