Άννα Μαρία Βέλλη: Η απάντησή της στο ξέσπασμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τα "πρότυπα ομορφιάς"

«Κάτι βρωμάει και δεν είναι η μασχάλη μου»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άννα Μαρία Βέλλη: Η απάντησή της στο ξέσπασμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τα

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Άννα Μαρία Βέλλη θέλησε να απαντήσει από τη μεριά της στην Αφροδίτη Λατινοπούλου και στο δημόσια ξέσπασμα που έκανε για τα "σωστά" πρότυπα ομορφιάς.

Μετά την Ελένη Φουρέιρα, η πρώην παίκτρια του Survivor αποφάσισε να εκφράσει την αντίρρησή της σε όσα άκουσε στο βίντεο που ανέβασε η πολιτεύτρια της ΝΔ, ποστάροντας στο προφίλ της μία φωτογραφία με την μασχάλη της.

Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας Βέλλη

«Δική μου τοποθέτηση σε μεσαιωνική τοποθέτηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Κάτι βρωμάει και δεν είναι η μασχάλη μου», έγραψε πάνω στη φωτογραφία που ανέβασε.

Άννα Μαρία Βέλλη Αφροδίτη Λατινοπούλου

Ποια είναι η Αφροδίτη Λατινοπούλου

«Θύελλα» αντιδράσεων έχει προκαλέσει η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία με ανάρτησή της αποκαλεί ένα μεγάλο μέρος των γυναικών ως «αντιαισθητικές».

Λίγες μέρες μετά το body shaming στην Έλενα Παπαρίζου, η Λατινοπούλου μίλησε με άσχημο τρόπο για γυναίκες που προβάλλουν την τριχοφυΐα, την κυτταρίτιδα ή τις πανάδες τους χωρίς καμία ενοχή. Επί της ουσίας, αναφέρει πως κάθε γυναίκα που... δεν της μοιάζει, θα έπρεπε να ντρέπεται.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, με αναρτήσεις της τόσο στο Facebook όσο και στο Twitter, δημοσίευσε βίντεο στο οποίο σχολιάζει μια τάση που, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «καταστρέφει την κοσμοθεωρία, την κοινωνία μας και γενικότερα... όλα όσα έχουμε μάθει». Πρόκειται για την επιλογή ορισμένων γυναικών να φωτογραφίζουν σημεία του σώματός τους, επιδεικνύοντας την τριχοφυΐα τους ή ορισμένα σημάδια στο δέρμα τους, που σύμφωνα με την ίδια, είναι «αντιαισθητικά» και «απεχθάνεται» ως γυναίκα να τα βλέπει.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου στο βίντεο της κάνει πολλές φορές λόγο για το «φυσιολογικό», ενώ φτάνει μέχρι το σημείο να χαρακτηρίσει «νοσηρή μειοψηφία», όσους και όσες αρνούνται να διαχειριστούν την εμφάνισή τους, υπακούοντας στα όποια στερεότυπα... διαβάστε τη συνέχεια για την Αφροδίτη Λατινοπούλου στο Athensmagazine.gr