Ελένη Μενεγάκη: Στο μαιευτήριο λίγο πριν φύγει για Άνδρο - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Τι συνέβη; Μόνο εδώ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Στο μαιευτήριο λίγο πριν φύγει για Άνδρο - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στη ζωή της Ελένης Μενεγάκη, αν εξαιρέσουμε τα μέλη της οικογένειάς της, κάποια πρόσωπα έχουν παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο και έχει αναπτύξει μαζί τους με την πάροδο του χρόνου έναν ιδιαίτερο συναισθηματικό δεσμό. Ένας από αυτούς είναι και ο γυναικολόγος και μαιευτήρας Γιώργος Σταματίου, ο οποίος στάθηκε στο πλευρό της και στις τέσσερις εγκυμοσύνες της.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Όπως θα δείτε και παρακάτω στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU, η Ελένη πριν από λίγες μέρες βρέθηκε σε γνωστό μαιευτήριο των βορείων προαστίων, προκαλώντας αρχικά μια μικρή έκπληξη σε όσους την είδαν, καθώς κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τον λόγο της επίσκεψής της. Μετά από λίγη ώρα, όμως, κατευθύνθηκε στο ειδικό τμήμα των μοριακών τεστ για τον κορωνοϊό, αφού είχε προγραμματισμένο ραντεβού. Κάποιες νοσηλεύτριες την αναγνώρισαν και εκείνη μίλησε αρκετή ώρα μαζί τους, ενώ λίγα λεπτά μετά εμφανίστηκε τυχαία μπροστά της ο γιατρός της. Η Ελένη αυτόματα... πέταξε από τη χαρά της.

Ενθουσιασμένη τον αγκάλιασε, εκείνος την έπιασε από το χέρι τρυφερά, ζήτησε να μάθει τα νέα της και συνομίλησαν για αρκετή ώρα στον κήπο του μαιευτηρίου. Κάποια στιγμή, μάλιστα, του έδειξε και φωτογραφίες των παιδιών της από το κινητό της, ενώ φεύγοντας ανανέωσαν το ραντεβού τους, αυτήν τη φορά και εκτός επαγγελματικού περιβάλλοντος, αφού με τα χρόνια εκείνος έχει γίνει πολύ καλός της φίλος.

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη μαιευτήριο περιοδικό You

Περισσότερες φωτογραφίες στο νέο τεύχος You που κυκλοφορεί

Ο άνθρωπος που έδιωξε τους φόβους της

Ο γιατρός έπαιξε σημαντικό ρόλο στην τελευταία εγκυμοσύνη της Μαρίνας της, κατά την οποία η Ελένη ήταν ιδιαίτερα αγχωμένη. Μοιράστηκε μαζί του τη λαχτάρα της να αποκτήσει ένα παιδί με τον Μάκη Παντζόπουλο και εκείνος σε κάθε βήμα της κύησης αλλά και του τοκετού ήταν δίπλα της για να την καθοδηγεί με ηρεμία. Ήταν ο άνθρωπος, άλλωστε, που μόλις έβαλε στην αγκαλιά της τη νεογέννητη είδε τα μάτια της δακρυσμένα. “Είναι ξετρελαμένη η Ελένη, το ζει όπως στο πρώτο της παιδί”, είχε πει χαρούμενος, μιλώντας τότε στους δημοσιογράφους.

Η Ελένη δεν μπορεί να περιμένει άλλο....

... συνηθίζει να λέει στο κοντινό της περιβάλλον μετρώντας πλέον αντίστροφα για τις διακοπές της. Παρόλο που καθημερινά βρίσκεται σε συσκέψεις στο γραφείο της, το μυαλό της ταξιδεύει στις γαλάζιες εικόνες της Άνδρου, στα Άχλα, που είναι το καταφύγιό της, στα καλοκαίρια της που ξέγνοιαστη κάνει τα μπάνια της, στα καλοκαιρινά βράδια που στήνονται τρικούβερτα γλέντια ψήνοντας δίπλα στην άμμο. Οι σύντομες επισκέψεις της τα Σαββατοκύριακα για να βλέπει τον Μάκη - δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες - πλέον δεν της αρκούν και τελευταία ανεβάζει όλο και πιο συχνά φωτογραφίες από το παρελθόν, γράφοντας πάντα “νησιώτικες καλημέρες και ας μην είμαι στο νησί!”. Το σίγουρο είναι πάντως πως στις αρχές Ιουλίου η Ελένη είναι αποφασισμένη να πάρει τις βαλίτσες της και να μετακομίσει για δύο μήνες τουλάχιστον στο νησί της!