Για μπάνιο στην Βουλιαγμένη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Αρετουσάριστο αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό

Νέες αναλογίες, απίστευτη η αλλαγή στο σώμα της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Για μπάνιο στην Βουλιαγμένη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Αρετουσάριστο αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό

Στα καλύτερα της, σε όλους τους τομείς, βρίσκεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και δεν είναι υπερβολή να το λέμε. Πέρα από την προσωπική ευτυχία, που ζει τους τελευταίους 8 μήνες στο πλευρό του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, βλέπει στο σώμα της τους καρπούς των κόπων που έκανε για να χάσει 9 κιλά και να εμφανίζεται σήμερα πιο σέξι και γυμνασμένη από ποτέ.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Όπως πρόσφατα έδειξε, για τυχόν «άπιστους Θωμάδες», βρίσκεται στα 61 κιλά και νιώθει υπέροχα, αφού δεν στερήθηκε τίποτα σε αυτό το διάστημα. Τα πειστήρια, βέβαια, μπορούσαν να δουν με τα μάτια τους όσοι βρέθηκαν σε παραλία της Βουλιαγμένης την προηγούμενη εβδομάδα, με την όμορφη Κωνσταντίνα να βουτά στα νερά και να τραβά πάνω της τα βλέμματα με το γυμνασμένο κορμί της. Καλύτερο κίνητρο, βέβαια, δεν υπάρχει από τη συντροφιά του αγαπημένου της στη γυμναστική, στα κορτ του τένις αλλά και δίπλα στη θάλασσα, όπου συχνά έκαναν ποδήλατο ή περπατούσαν παρέα με τους τετράποδους φίλους τους, Μίσου και Τόνι.

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαγιό αρετουσάριστες φωτογραφίες

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαγιό περιοδικό YOU δίαιτα

Ο «αγρότης» και η εκπομπή-μυστήριο

Δύο χρόνια μετά την παρουσίαση του “My Style Rocks” επιστρέφει στον ΣΚΑΪ και με διπλό ρόλο, όπως ανακοίνωσε στη γιορτή της Κωνσταντίνας η chief content editor του καναλιού Άλκηστις Μαραγκουδάκη. Κι αν το ένα project είναι ήδη γνωστό και αφορά στην παρουσίαση του ριάλιτι «Αγρότης μόνος ψάχνει», για το δεύτερο υπάρχουν πολλά σενάρια, με επικρατέστερη την παρουσίαση μιας μεσημεριανής εκπομπής το Σαββατοκύριακο.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU