Βάσω Λασκαράκη: «Η πιο δύσκολη στιγμή, ήταν η μέρα ανακοίνωσης του διαζυγίου»

Η ηθοποιός, με εξομολογητική διάθεση, έκανε αποκαλύψεις…

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη: «Η πιο δύσκολη στιγμή, ήταν η μέρα ανακοίνωσης του διαζυγίου»

Η Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η ηθοποιός, άκρως εξομολογητική, έκανε αποκαλύψεις για την ζωή της.

«Υπήρξε η πρόταση για παρουσίαση εκπομπής, όμως δεν ήρθαμε σε συμφωνία, δεν ήταν το κατάλληλο τάιμινγκ και καλώς έπραξα. Το πιο κοντά σε συζητήσεις ήταν με τον alpha. Οι άνθρωποι που είναι μέσα στον χώρο μου έχουν προτείνει να σκεφτώ πολλές φορές κάτι τέτοιο. Η αγωνία μου και το άγχος μου είναι το ποιους ανθρώπους θα έχω δίπλα μου, γιατί δε μπορώ να πάω μόνη μου εγώ εκεί… Η αγωνία μου ήταν «τώρα αυτό θα είναι αλλαγή πορείας, αλλαγή καριέρας;», είπε για τις προτάσεις που της έγιναν για την τηλεόραση.

Ενώ, συνέχισε «Η πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες είχε γίνει ταυτόχρονα με το Έρωτας Μετά. Δεν μετάνιωσα καθόλου που πήγα στο Έρωτας Μετά. Το έχω αγαπήσει πάρα πολύ αυτό το σίριαλ, παρά το γεγονός ότι ήταν τα πιο δύσκολα γυρίσματα που έχω κάνει. Σε αντίθεση με τον κουμπάρο μου, και καλό μου φίλο, Μελέτη Ηλία, όταν διάβασα το σενάριο για τις Μέλισσες, είπα ότι αυτό το έργο θα είναι η επιτυχία της χρονιάς».

Η αποκάλυψη της Λασκαράκη για τον Σουλτάτο και την καραντίνα

«Η καραντίνα για εμένα ήταν λίγο περίεργη συνθήκη. Ο άντρας μου έπρεπε να πηγαινοέρχεται στην Κρήτη, το παιδί μου ήταν με τηλεκπαιδεύση στο σπίτι. Στην πρώτη καραντίνα έμαθα να φτιάχνω παγωτά, σαλιγκάρια για να τα φάει ο άντρας μου. Ο Λευτέρης μαγείρευε στο σπίτι πριν από την καραντίνα. Τώρα στην καραντίνα μαγειρεύαμε μαζί. Κάνω καλύτερα από τον άντρα μου τα γεμιστά. Όταν είδε ότι μαγειρεύω στη χύτρα, μου λέει τι είναι αυτό; Μου είπε ότι αυτό είναι ανεπίτρεπτο και μένουν όλα τα μικρόβια», είπε, μετά τις διακοπές που έκανε οικογενειακώς στην Κρήτη.

Η εξομολόγηση για το διαζύγιο της

«Έχει τύχει να χάσω τον ύπνο μου, όταν άνθρωπος με παρακολουθούσε από μία εβδομάδα. Είδα φωτογραφίες μου από την καθημερινότητά μου. Δεν έχω νιώσει πιο σοκαρισμένη και πιο παραβιασμένη από ποτέ. Η πιο δύσκολη στιγμή, αναφορικά με το θέμα της δημοσιότητας, ήταν η μέρα ανακοίνωσης του διαζυγίου. Μόνο ο Μελέτης Ηλίας το ήξερε. Ήταν βράχος δίπλα μου. Ήταν δύσκολη στιγμή, γιατί ήταν τα βλέμματα μετά»

Η αποκάλυψη της Βάσως Λασκαράκη για τον ψυχολόγο

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε στην εκπομπή «Μαμά Δες» στην ΕΡΤ και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως αναγκάστηκε να απευθυνθεί σε έναν ψυχολόγο προκειμένου να αντιμετωπίσει τις τύψεις που ένιωθε όταν δούλευε ενώ η κόρη της ήταν μωρό.

Όπως εξήγησε, ο ψυχολόγος τη βοήθησε σημαντικά στο να σταματήσει να κρίνει τους άλλους γονείς αλλά και στο να δει διαφορετικά την ανατροφή του παιδιού της.

«Τύψεις; Πολλές τύψεις. Από την πρώτη στιγμή που έφυγα για να πάω στη δουλειά όταν η Εύα ήταν 10 μηνών μέχρι και την ημέρα που αποφάσισα να καθίσω για μία σεζόν, οι τύψεις ήταν συνεχόμενες. Το διαχειριζόμουν παρέα με τον ψυχολόγο.

Όταν κατέληξα εγώ στον ψυχολόγο από τις πολλές τύψεις για το πώς θα διαχειριστώ το θέμα του παιδιού και της δουλειάς για να είναι ισορροπημένα και να μην έχω αυτό το άγχος, τότε άρχισα να δένομαι πάρα πολύ με τα παιδιά και να μην κρίνω.

Να μην κρίνω άλλους γονείς, να μην κρίνω τα παιδιά. Μέχρι τότε, όταν έβλεπα ένα παιδί που να κάνει φασαρία έλεγα “πω πω αυτοί οι γονείς”. Είναι πολύ εύκολο όταν δεν έχεις παιδί να κρίνεις τους γονείς. Είναι άλλη ζωή όταν κάνεις παιδί και μεγαλώνεις μαζί του και μαθαίνεις κάποια πράγματα», δήλωσε χαρακτηριστικά.