Ιωάννα Μαλέσκου: «Μου στέλνουν μηνύματα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για να...»

Η εξομολόγηση που έκανε για την φημολογούμενη σχέση της με τον Μάριο Χεζόνια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: «Μου στέλνουν μηνύματα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για να...»

Μπορεί στις 11 παρά χθες το βράδυ η Ιωάννα Μαλέσκου να βγήκε μέσω skype στο Survivor 4, ωστόσο, λίγο αργότερα την είδαμε καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show. Η παρουσιάστρια μίλησε για όλα. Το μέλλον της στον ΣΚΑΙ, την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και την φημολογούμενη σχέση της με τον Μάριο Χεζόνια.

«Ήταν ενοχλητικό και άσχημο να λένε ότι ήρθα για να διαδεχθώ ένα πρόσωπο. Αυτό σε κάνει να καθιερώνεσαι στο μυαλό πολλών ανθρώπων ως ένα πρόσωπο που δεν έχει μεστή προσωπικότητα και έρχεται να πάρει τη θέση κάποιου άλλου. Μιλάμε για την Ελένη Μενεγάκη. Δεν την έχω γνωρίσει ακόμα, αλλά ευελπιστώ μελλοντικά να την γνωρίσω.

Χαίρομαι που επιστρέφει η Ελένη Μενεγάκη στην τηλεόραση για να μην υπάρχει το θέμα της σύγκρισης και του κενού. Δεν πειράζει να είμαστε απέναντι με την Ελένη Μενεγάκη. Δεν πειράζει. Μακάρι! Εμένα δεν με τρομάζει όποιος άνθρωπος είναι απέναντί μου, δίπλα μου, στην ίδια ζώνη, με την έννοια ότι για όλους υπάρχει χώρος. Με έναν διαφορετικό τρόπο ακούνε εσένα και με έναν διαφορετικό εμένα. Σαφώς και μπορεί κάποιοι να σε απορρίψουν» είπε για την σύγκριση που της κάνουν με την Ελένη Μενεγάκη.

Η εξομολόγηση της Ιωάννας Μαλέσκου για τον Μάριο Χεζόνια

«Είναι ο σούπερ Μάριο, είναι ο Χεζόνια, ένας εξαιρετικός αθλητής. Σούπερ μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, είναι φοβερό απόκτημα. Εξακολουθούν να μου στέλνουν μηνύματα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για το Χεζόνια. Θεωρούν ότι εγώ είμαι η μόνη λύση για να ανανεώσει ο Χεζόνια. Είναι εξαιρετικό, πολύ καλό και σεμνό παιδί. Δεν θα σου επιβεβαιώσω ούτε θα σου διαψεύσω κάτι. Αντικειμενικά είναι πολύ ωραίο παιδί» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου, αποφεύγοντας έτσι να απαντήσει ξεκάθαρα.

Η απάντηση του Χεζόνια όταν ρωτήθηκε για την Ιωάννα Μαλέσκου

Σε μια απίστευτη αντίδραση προχώρησε ο Μάριο Χεζόνια σε μια πρόσφατη συνέντευξη του, όταν ο ίδιος ρωτήθηκε για την Ιωάννα Μαλέσκου.

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας του Παναθηναικού που φημολογείται ότι φλερτάρει με την όμορφη παρουσιάστρια ξεκίνησε να της πατάει like, κάτι που πυροδότησε φυσικά πολλές αντιδράσεις.

Ο ίδιος, μετά την συνέντευξη της Ιωάννας, μίλησε στο gazzetta.gr και μέσα σε όλα ο δημοσιογράφος τον ρώτησε «Ποια είναι η αγαπημένη σου Ελληνίδα τηλεπαρουσιάστρια;».

Ο Μάριος Χεζόνια φυσικά, ξέσπασε σε γέλια, μόλις άκουσε την συγκεκριμένη ερώτηση, με τον ίδιο να απαντά «Νομίζω πως ξέρεις!».