Διονυσία Κούκιου: Αισθητή η απουσία της στην κηδεία του Τάσου Μπερδέση

Ποιος ο λόγος που δεν παρευρέθη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Διονυσία Κούκιου: Αισθητή η απουσία της στην κηδεία του Τάσου Μπερδέση

Το απόγευμα της Τρίτης συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Μιτόπολη Αχαΐας συγγενείς, γνωστοί και φίλοι για να που το τελευταίο αντίο στον άτυχο πυγμάχο, Τάσο Μπερδέση - δείτε εδώ φωτογραφίες. Η απουσία, ωστόσο, της πρώην συντρόφου του, Διονυσίας Κουκίου ήταν αισθητή.

Για ποιον λόγο δεν παρευρέθη στην κηδεία η Διονυσία Κουκίου

Ο λόγος της απουσίας της όπως διαβάζουμε στην On Time στο ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη είναι ότι η Σταρ Ελλάς 2008, λείπει στο εξωτερικό σε επαγγελματικό ταξίδι. Ωστόσο χθες σε ένδειξη πένθους για το πρώην σύντροφό της κράτησε κλειστή την εταιρεία που διατηρεί στην Πάτρα και έκανε μάλιστα ανακοίνωση στα social media.

H Διονυσία είχε φτάσει με τον Τάσο Μπερδέση μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας ωστόσο λίγο πριν αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους.

Η τότε αναφορά του Τάσου Μπερδέση στην Διονυσία Κουκίου

«Είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Η Διονυσία ήταν 17 χρόνων και εγώ 22 όταν την πρωτοείδα στην Πάτρα. Ήταν Πάσχα, στον Επιτάφιο. Αλλά ζευγάρι γίναμε έπειτα από έναν χρόνο. Μέσω ενός κοινού μας γνωστού της ζήτησα να βγούμε ραντεβού, το οποίο συνέβη έπειτα από σχεδόν τέσσερις μήνες. Εκείνος με είχε προειδοποιήσει ότι η Διονυσία είναι δύσκολος άνθρωπος για να μιλήσει σε κάποιον. Ήταν μικρή και τσαούσα. Θυμάμαι, του είχα πει «χαίρομαι, γιατί μαθαίνουμε από τα δύσκολα». Η Διονυσία θέλει έναν ειδικό τρόπο στην προσέγγιση, αλλά πλέον την ξέρω απέξω και ανακατωτά» έλεγε το 2016 για τη γνωριμία τους που είχε πολλά σκαμπανεβάσματα ο Τάσος Μπερδέσης.

«Χωρίσαμε αρκετές φορές. Ασυμφωνία χαρακτήρων ο βασικός λόγος. Όταν πήγα για Σταρ Ελλάς, ήμασταν χωρισμένοι. Αλλά ποτέ δεν σταματήσαμε να βλεπόμαστε. Τα ξαναφτιάξαμε το 2013. Και μαζί να μην είμαστε, ο Τάσος θα υπάρχει πάντα στη ζωή μου. Τον νιώθω οικογένειά μου πια. Έχουμε μεγαλώσει μαζί. Είμαστε 11 χρόνια μαζί, με διαλείμματα» είχε αναφέρει η Διονυσία Κουκίου.

Η τελευταία μπορεί να έχει χωρίσει εδώ και χρόνια από τον Τάσο Μπερδέση και να έχει προχωρήσει τη ζωή της, ωστόσο θρηνεί τον χαμό του πρώην αγαπημένου της.