Αφροδίτη Λατινοπούλου: Ο Θωμάς Ζάμπρας τρολάρει το viral βίντεο της περί τριχόπτωσης

«Ακόμα και η φέτα στο ψυγείο μου χάλασε με αυτή τη νέα τάση στα social media να ανεβάζουν γυναίκες τις τρίχες τους»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αφροδίτη Λατινοπούλου: Ο Θωμάς Ζάμπρας τρολάρει το viral βίντεο της περί τριχόπτωσης

Χαμός έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα με το προκλητικό βίντεο της Αφροδίτης Λατινοπούλου, η οποία, όπως χαρακτηριστικά εξήγησε, «νιώθει άβολα όταν βλέπει γυναίκες με τρίχες, ραγάδα και κυτταρίτιδα».

Μετά την δημοσίευση του εν λόγω βίντεο στο οποίο εκφράζει την ενόχληση αλλά και την αμηχανία της απέναντι σε τέτοιου είδους «θέαματα» τα hate σχόλια όπως ήταν αναμενόμενο πήγαν σύννεφο και μέσα σε μόλις λίγες ώρες έγινε viral σε όλα τα social media.

Ο γνωστός κωμικός Θωμάς Ζάμπρας, δεν θα μπορούσε να μην σχολίασει το συγκεκριμένο βίντεο, το οποίο διακωμωδεί με τον δικό του άκρως διασκεδαστικό και ειρωνικό τρόπο.

Μέσα σε όλα, ο ίδιος αναφέρει πως.. «ακόμα και η φέτα στο ψυγείο μου χάλασε με αυτή τη νέα τάση στα social media να ανεβάζουν γυναίκες τις τρίχες τους» ενώ «ανεβάζουν πανάδες, ραγάδες φλύκταινες, παρανυχίδες... Εμένα σαν άντρα αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Αισθάνομαι ντροπή, άβολα και αυτό είναι το σημαντικό. Τι αισθάνομαι εγώ, τι αρέσει σε μένα. Είναι τόσο δύσκολο ο κόσμος να γυρίζει γύρω από αυτό που αρέσει σε μένα;».

Την ίδια στιγμή ο Θώμας απογείωσε το τρολ του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έτσι ξεκινάει… Πρώτα ανεβάζεις το τριχωτό σου πόδι στο προφίλ σου, μετά είναι στη ντουζιέρα μου, γεμίζει με τρίχες το λούκι μου, αναγκάζομαι να φωνάξω υδραυλικό και ξαφνικά το τριχωτό σου πόδι μου έχει κοστίσει 50 ευρώ.

Έχουμε άντρες που γίνονται γυναίκες, γυναίκες που γίνονται άντρες. Τι θα ακολουθήσει; Ενήλικες που γίνονται μωρά; Άντρες που γίνονται λυκάνθρωποι; Αυτή είναι η νέα κοινωνία;».

Στο κλείσιμό του είπε: «Τι ήθελε ο Χόμο Σάπιενς από τα παλιά χρόνια; Φαγητό, κάπου να μένω και eyeliner για τη γυναίκα μου. Δεν θα μας αλλάξετε αυτά που πιστεύαμε. Οι γυναίκες δεν είναι τριχωτές, οι άντρες είναι τριχωτοί και αν δεν θέλω να βλέπω κάτι στο προφίλ σου δεν θα το ανεβάζεις».

Το τρολ βίντεο του Θωμά Ζάμπρα ως απάντηση στην Αφροδίτη Λατινοπούλου

Η αποστομωτική ανάρτηση της εταιρείας Veet μετά το βίντεό της

Οι αναρτήσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου προκάλεσαν εύλογα την οργή χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς έπειτα από δεκαετίες η ελληνική κοινωνία αρχίζει πλέον να αγκαλιάζει περισσότερες πλευρές της γυναικείας και όχι μόνο φύσης, απορρίπτοντας κανόνες που περιορίζουν την ελεύθερη έκφραση.

Ασχολίαστο, δεν άφησε το γεγονός αυτό και η μεγάλη εταιρεία Veet που είναι πρώτη σε πωλήσεις αποτριχωτικών προϊόντων!

"Για μας είσαι «στην τρίχα» όταν είσαι ο εαυτός σου. Αποτριχώσου μόνο αν το θέλεις, όταν το θέλεις. Η επιλογή είναι δική σου!", έγραψαν στον επίσημο λογαριασμό τους στο instagram.