Στην Βαρκελώνη ο Σάκης Τανιμανίδης λίγο πριν γεννήσει η Χριστίνα Μπόμπα

Η αγαπημένη του ωστόσο παραμένει στην Ελλάδα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στην Βαρκελώνη ο Σάκης Τανιμανίδης λίγο πριν γεννήσει η Χριστίνα Μπόμπα

Το πρώτο του ταξίδι μετά την άρση του lockdown έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης, λίγες μέρες πριν γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς, μιας και η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής, αφού έχουν τελειώνει τα γυρίσματα της Φάρμας -δείτε εδώ τον νικητή-, αποφάσισε να κάνει μια μίνι απόδραση στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης αφού πρώτα έκανε ένα poll στο Instagram ρωτώντας τους followers του αν μπορούν να μαντέψουν πού πάει, Βαρκελώνη, Λονδίνο, Ρίο Ντε Τζανέιρο, Μαλδίβες, τελικά αποκάλυψε πως βρίσκεται στην Βαρκελώνη!

Ο Σάκης έβγαλε selfie με φόντο τη Sagrada Familia και τόνισε πως θα βρίσκεται στην πανέμορφη αυτή πόλη μόνο για 24 ώρες, μιας και σε λίγες μέρες η αγαπημένη του θα γεννήσει!

Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη στην Βαρκελώνη

Στην Βαρκελώνη ο Σάκης Τανιμανίδης

Αναλαμβάνει την παρουσίαση του "I'm a celebtrity get me out of here";

Ένα νέο βήμα ετοιμάζεται να κάνει ο Σάκης Τανιμανίδης στον ΑΝΤ1 μιας και μετά τη Φάρμα, θα αναλάβει το νέο ριάλιτι που θα ξεκινήσει στον σταθμό, το I'm a celebrity get me out of here.

Το πείραμα της Φάρμας φαίνεται πως αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον παρουσιαστή ο οποίος όχι μόνο θα συνεχίσει την καριέρα του στο κανάλι αλλά θα αναλάβει και έναν νέο ρόλο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, ζήτησε από το κανάλι του Αμαρουσίου σχεδόν τα διπλάσια χρήματα για να τους παραχωρήσει τον χώρο και για του χρόνου! Όπως φημολογείται, από τα 70.000 ευρώ που πήρε φέτος απαίτησε 130.000 ευρώ για του χρόνου!

Σάκης Τανιμανίδης I'm a celebrity get me out of here

Ετσι οι άνθρωποι του καναλιού, βλέποντας ότι το reality δεν «τα έσπασε» στους πίνακες τηλεθέασης και πως η πορεία του ήταν απλώς συμπαθητική, αναδιπλώθηκαν, γιατί το κόστος του είναι ούτως ή άλλως πολύ μεγάλο!

Αποτέλεσμα; Το κανάλι θα βγάλει στον αέρα το «I’m a celebrity… Get me out of here!», το reality που υπήρχε στο συρτάρι τουλάχιστον τέσσερα χρόνια, ρίχνοντας στη μάχη της παρουσίασης τον Σάκη Τανιμανίδη.