Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μαρίνα Πατούλη: Η κοινή φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Γιώργο Πατούλη

Με αφορμή τα γενέθλια του γιου τους

Μαρίνα Πατούλη: Η κοινή φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Γιώργο Πατούλη
News 02.06.2021 11:56
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μπορεί η σχέση της Μαρίνας και Γιώργου Πατούλη να περνάει μια σοβαρή κρίση, ωστόσο η πρώτη φαίνεται να μην το έχει αποδεχτεί ακόμη.

Το ζευγάρι μετά από 35 χρόνια βρίσκεται χωριστά και για πρώτη φορά πέρασαν τις φετινές γιορτές μαζί, κάτι που σίγουρα ήταν κάτι ασυνήθιστο για την οικογένεια.

Ωστόσο, προτεραιότητα και των δύο παραμένει ο γιος τους, Αλέξανδρος, ο οποίος σήμερα γιορτάζει τα γενέθλια του και κλείνει 16 χρόνια ζωής.

Οι αναρτήσεις της Μαρίνας και του Γιώργου Πατούλη

Για τον λόγο αυτόν, τόσο η Μαρίνα όσο και ο Γιώργος Πατούλης, θέλησαν να του ευχηθούν δημόσια, με την πρώτη να έχει δημοσιεύσει μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία απεικονίζεται η ίδια με τον Γιώργο Πατούλη και τον γιο τους, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Για όλους τους ανθρώπους τα αστέρια δεν είναι τα ίδια. Για εκείνους που ταξιδεύουν τα αστέρια είναι οδηγοί για άλλους μικρά φωτάκια. Εσύ θα έχεις τα αστέρια που δεν έχει κανένας...Εσύ είσαι το δικό μας αστέρι!!!Χρόνια πολλά στον μονάκριβό μας Αλέξανδρο!».

 Μαρίνα Πατούλη δημοσίευσε φωτογραφία με τον Γιώργο Πατούλη

Από την άλλη, ο Γιώργος Πατούλης ανάρτησε μια κοινή φωτογραφία με τον γιο του και έγραψε: «Χρόνια πολλά Αλέξανδρε! Θα είμαι πάντα δίπλα σου για να κατακτήσεις όλα σου τα όνειρα! Έκλεισες τα 16 και με ξεπέρασες ήδη στο ύψος».

Γιώργος Πατούλης ευχές στον γιο του

«Δεν έχω χωρίσει με τον Γιώργο, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση»

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στην κάμερα του T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην κρίση που περνά ο γάμος της με τον Γιώργο Πατούλη.

Η ίδια, που είναι πρόεδρος του δικτύου SDG 17 Greece, βρέθηκε στο Αμαλιείο Οικοτροφείο για μία πασχαλινή δράση προσφοράς υπέρ των γυναικών που έχουν υποστεί βία.

«Είναι η πρώτη ημέρα δράσης και το Αμαλιείο είναι ένα οικοτροφείο που φιλοξενεί 20 κοπέλες έφηβες. Έχουμε τη χαρά να τους προσφέρουμε το δώρο της υγείας μέσα από την ευγενική του ομίλου του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και του κ. Βασίλη Αποστολόπουλου.

Τα κορίτσια αυτά προέρχονται από άπορες οικογένειες, που δε μπορούν να τις συντηρήσουν και διαμένουν στο Οικοτροφείο. Την άλλη Τετάρτη θα συνεχίσουμε την καμπάνια αυτή σε τρεις Δήμους, στην Ελευσίνα, στο Περιστέρι και στη Φυλή όπου θα επισκεφθούμε δομές κακοποιημένων γυναικών για την προσφορά υγείας, για διαγνωστικούς ελέγχους.

Έχω δεχτεί ένα κύμα αγάπης κυρίως από γυναίκες όλο αυτό το διάστημα που περνάω το προσωπικό μου πρόβλημα. Είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε όλα τα θέματα της βίας, οπότε γι’ αυτόν τον λόγο θέλουμε να λειτουργήσουμε συμβουλευτικά στη γυναίκα που κακοποιείται και δε μπορεί να βγει στην αγορά εργασίας και δε μπορεί να διεκδικήσει την αξιοπρέπεια και τη ζωή της.

Καλό είναι αυτές τις Άγιες Ημέρες να μπούμε σε μια διαδικασία περισυλλογής και ενδοσκόπησης. Δεν έχω χωρίσει, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση. Εγώ θέλω να δώσω αισιόδοξο μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα μέσα από τον γάμο τους».

Μαρίνα Πατούλη για τον Γιώργο Πατούλη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Πατούλης: Επιστολή - εξώδικο στη σύζυγό του, Μαρίνα Πατούλη

Η τελευταία κοινή εμφάνιση της Μαρίνας και του Γιώργου Πατούλη

Share