Ιάκωβος Γκόγκουα: H απάντηση στην Λατινοπούλου - «Η δικιά μου υπεράσπιση είναι ότι εγώ δεν έχω ξυριστεί έχω κάνει λέιζερ»

«Έχω βάλει και φίλτρο… μπορώ;»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ιάκωβος Γκόγκουα: H απάντηση στην Λατινοπούλου - «Η δικιά μου υπεράσπιση είναι ότι εγώ δεν έχω ξυριστεί έχω κάνει λέιζερ»

Ολοένα και μεγαλύτερη διάσταση έχει λάβει το βίντεο με τις προκλητικές δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου, η οποία καταδικάζει τις ατέλειες του σώματος, δηλαδή την κυτταρίτιδα, τις ραγάδες και τα «τριχωτά» σημεία μιας γυναίκας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Αφροδίτη ξέσπασε χιλιάδες αντιδράσεις και προκάλεσε την οργή όλου του κόσμου, με τους χρήστες του twitter να προχωρούν σε αμέτρητα tweets.

Ένας από αυτούς που τοποθετήθηκε δημόσια ήταν και ο γνωστός γιατρός Ιάκωβος Γκόγκουα που τον γνωρίσαμε ως χορευτή και τραγουδιστή αλλά τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πετυχημένος γιατρός με επώνυμες και όχι μόνο να του εμπιστεύονται την ομορφιά τους.

Τα βίντεο του Ιάκωβου Γκόγκουα για την Αφροδίτη Λατινοπούλου

Ο ίδιος δημοσίευσε δύο βίντεο δείχνοντας το χέρι του στο οποίο έχει κάνει λέιζερ και λέγοντας: “Η δικιά μου υπεράσπιση είναι ότι εγώ δεν έχω ξυριστεί έχω κάνει λέιζερ. Εντάξει κυρία… πως την λένε την κοπέλα; Εντάξει κυρία Λατινοπούλου. Έχω βάλει και φίλτρο… Μπορώ”.

Ο Θωμάς Ζάμπρας τρολάρει το viral βίντεο της περί τριχόπτωσης

Ο γνωστός κωμικός Θωμάς Ζάμπρας, δεν θα μπορούσε να μην σχολίασει το συγκεκριμένο βίντεο, το οποίο διακωμωδεί με τον δικό του άκρως διασκεδαστικό και ειρωνικό τρόπο.

Μέσα σε όλα, ο ίδιος αναφέρει πως.. «ακόμα και η φέτα στο ψυγείο μου χάλασε με αυτή τη νέα τάση στα social media να ανεβάζουν γυναίκες τις τρίχες τους» ενώ «ανεβάζουν πανάδες, ραγάδες φλύκταινες, παρανυχίδες... Εμένα σαν άντρα αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Αισθάνομαι ντροπή, άβολα και αυτό είναι το σημαντικό. Τι αισθάνομαι εγώ, τι αρέσει σε μένα. Είναι τόσο δύσκολο ο κόσμος να γυρίζει γύρω από αυτό που αρέσει σε μένα;».

Την ίδια στιγμή ο Θώμας απογείωσε το τρολ του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έτσι ξεκινάει… Πρώτα ανεβάζεις το τριχωτό σου πόδι στο προφίλ σου, μετά είναι στη ντουζιέρα μου, γεμίζει με τρίχες το λούκι μου, αναγκάζομαι να φωνάξω υδραυλικό και ξαφνικά το τριχωτό σου πόδι μου έχει κοστίσει 50 ευρώ.

Έχουμε άντρες που γίνονται γυναίκες, γυναίκες που γίνονται άντρες. Τι θα ακολουθήσει; Ενήλικες που γίνονται μωρά; Άντρες που γίνονται λυκάνθρωποι; Αυτή είναι η νέα κοινωνία;».

Στο κλείσιμό του είπε: «Τι ήθελε ο Χόμο Σάπιενς από τα παλιά χρόνια; Φαγητό, κάπου να μένω και eyeliner για τη γυναίκα μου. Δεν θα μας αλλάξετε αυτά που πιστεύαμε. Οι γυναίκες δεν είναι τριχωτές, οι άντρες είναι τριχωτοί και αν δεν θέλω να βλέπω κάτι στο προφίλ σου δεν θα το ανεβάζεις».