Γιώργος Αγγελόπουλος: Το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1 που φημολογείται πως θα παρουσιάσει

Όλες οι πληροφορίες για το τηλεοπτικό του μέλλον

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Αγγελόπουλος: Το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1 που φημολογείται πως θα παρουσιάσει

Ένα νέο πρότζεκτ πρόκειται να παρουσιάσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, και μάλιστα στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα λοιπόν με το Πρωινό, ο Ντάνος ενδεχομένως να παρουσιάσει το «Ninja warriors», ένα παιχνίδι γεμάτο αθλητικές δραστηριότητες, δίχως ίχνος στοιχεία ριάλιτι ενώ πρόσφατα ανέφερε πως δεν θα συμμετείχε ποτέ στο φετινό Survivor.

Το καλοκαίρι του 2008, το συγκεκριμένο πρότζεκτ είχε προβληθεί ξανά στον ΑΝΤ1, όμως ππάγωσε καθώς οι ανάγκες των γυρισμάτων απαιτούσαν να βρεθεί ένα μεγάλο πλατό, που να αντέχει το βάρος, καθώς το σκηνικό θα στηθεί μέσα σε μια τεράστια πισίνα.

Ωστόσο, το καλοκαίρι ο Ντάνος θα αναλάβει να κάνει το εξής: «Το περσινό καλοκαίρι ήταν αρκετά δύσκολο, επλήγησαν όλοι οι επαγγελματικοί χώροι, και κυρίως αυτός του τουρισμού, από τον οποίο περιμένουμε πολλά ως χώρα. Επομένως, μιλάμε για περισσότερο καλοκαίρι και θάλασσα για όλους μας, είτε επαγγελματικά είτε σε επίπεδο διακοπών, που ίσως ξεπλύνει από πάνω μας όλο αυτό που περάσαμε.

Φέτος κάνω πραγματικότητα και ένα όνειρο πολλών ετών: με ένα φουσκωτό σκάφος που θα οδηγώ εγώ, θα δίνουμε την ευκαιρία (στους επισκέπτες να δουν τη Σκιάθο, τις Σποράδες και άλλες περιοχές από μια άλλη σκοπιά, που είναι εφικτή μόνο δια θαλάσσης. Έτσι, είτε για κάποιες ώρες είτε με ολοήμερο cruising, με ωραίες παροχές, απλές αλλά δροσιστικές, σε συνδυασμό με τα νερά και τον ήλιο μας, θα δημιουργήσουν όμορφες αναμνήσεις».

«Δεν νομίζω ότι θα παρουσιάσω ποτέ το Survivor γιατί ο Λιανός τα πάει πάρα πολύ καλά»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Happy Day με αφορμή το Survivor 4 και μίλησε για τον Γιώργο Λιανό και την παρουσίαση του ριάλιτι.

Ο αγαπημένος Ντάνος αρχικά ανέφερε χαρακτηριστικά για την ένωση που είχε βρεθεί εκείνος με αφορμή το party που έκαναν οι παίκτες του 4ου κύκλου του ριάλιτι: «Ήταν πολύ ιδιαίτερη μέρα εκείνη γιατί συνειδητοποίησα πόσα κιλά έχω χάσει βλέποντας τον εαυτό μου στον καθρέφτη μετά από τρεισήμισι μήνες και το να αισθάνεσαι καθαρός. Έπρεπε να φάμε όσα είχαμε μπροστά μας, αλλά για να φάμε έπρεπε να τραγουδήσουμε.

Το κακό είναι ότι φάγαμε πρώτα και τραγουδήσαμε μετά. Όχι ότι θα άλλαζε τίποτα στο αποτέλεσμα. Ήταν μια μέρα χαλάρωσης. Προσπαθώ να ξεχάσω ότι τραγούδησα, αλλά δεν γίνεται. Ήταν το Ξυλούρη, η Μπαλάντα του κυρ Μέντιου».

Όσο για το φετινό survivor, είπε: «Είδα λίγο στην αρχή το φετινό Survivor γιατί είχαμε συζητήσει τότε να το παρουσιάσω. Νομίζω είναι λίγο διαφορετικό και προβάλλονται πολύ περισσότερο στο κομμάτι των reality κάποια πράγματα. Δεν νομίζω ότι θα παρουσιάσω ποτέ το Survivor γιατί και ο Γιώργος Λιανός τα πάει πάρα πολύ καλά».

Και αποκάλυψε: «Συζητάμε κάτι τηλεοπτικό από τον Σεπτέμβρη κι έπειτα, θα δούμε. Είναι με άλλη ομάδα και όταν είναι κάτι ανακοινώσιμο θα το πούμε»!