Γιώργος Λιάγκας: Η σπόντα του στην Γερμανού - «Σου στέλνω και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο»

«Μα μου δίνετε πάσα, να μην την πάρω και εγώ;»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Λιάγκας: Η σπόντα του στην Γερμανού - «Σου στέλνω και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο»

Το πρωί της Τετάρτης, η Ναταλία Γερμανού παρακολουθούσε το Πρωινό και η Φαίη Σκορδά έσπευσε να της στείλει στον αέρα τα φιλιά της.

Φυσικά, όλη η ομάδα έστειλε τα χαιρετίσματα στην αγαπημένη παρουσιάστρια, με τον Γιώργο Λιάγκα στο μεταξύ να προχωρά σε μια ατάκα φωτιά, σαν κι αυτή που είχε πει στην Φαίη Σκορδά.

Εκτός λοιπόν από τα χαιρετίσματα του, ο παρουσιαστής δήλωσε πως θέλει να στείλει στην Ναταλία Γερμανού και το Δημήτρη Ουγγαρέζο, προκαλώντας μια έντονη αμηχανία στο πλατό.

“Εκτός από φιλιά, εγώ σου στέλνω και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο… Μα μου δίνετε πάσα, να μην την πάρω και εγώ;”, είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να απαντά: “Αυτό ήταν το τελευταίο σας. Από εδώ και πέρα θα λαμβάνεται και οι δύο τις απαντήσεις σας”.

Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες, πληροφορίες θέλουν τη Ναταλία Γερμανού να πολιορκεί τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τη νέα σεζόν της εκπομπής της.

Γιώργος Λιάγκας σπόντα για Ουγγαρέζο σε Γερμανού

Οι σπόντες Λιάγκα - Σκορδά για την αποχώρηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ΑΝΤ1, μιας και ο παρουσιαστής δεν μπορεί πλέον συμφωνήσει με το κανάλι για το πώς μπορεί να τον εκμεταλλευτεί σε κάποιο πρότζεκτ.

Το πρωί της Δευτέρας, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, έχοντας διαβάσει τις φήμες που κυκλοφορούν γύρω από τον συνεργάτη τους, αποφάσισαν να του κάνουν πλάκα για το συγκεκριμένο θέμα.

Έτσι συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί στο κομμάτι της μαγειρικής και ο Γιώργος Λιάγκας έριξε πρώτος τη σπόντα σχετικά με την επικείμενη αποχώρηση του Ουγγαρέζου.

  • Γιώργος Λιάγκας: Έβαλες τον Ουγγαρέζο μέσα στη μαγειρική για να μη φύγει από το Πρωινό;
  • Δημήτρης Ουγγαρέζος: Να την πει την ατάκα του… Γεια σου ρε Γιώργη!
  • Φαίη Σκορδά: Ό,τι κι αν κάνει ο Δημήτρης, δε θα φύγει από την καρδιά μου!
  • Δημήτρης Ουγγαρέζος: Κι εσείς από τη δική μου και το ξέρετε…
  • Γιώργος Λιάγκας: Εμένα είσαι φίλος μου, το ξέρεις έτσι; Τον Κούπερ να μας αφήσεις…