Ναταλία Γερμανού: Το σχόλιο για τις φήμες που θέλουν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να πηγαίνει στην εκπομπή της

Η αντίδραση του Κώστα Τσουρού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: Το σχόλιο για τις φήμες που θέλουν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να πηγαίνει στην εκπομπή της

Το πρωί της Κυριακής, η εκπομπή Έλα Χαμογέλα ανέφερε πως μία από τις εκπομπές που διεκδικούν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο είναι αυτή της Ναταλίας Γερμανού και έτσι, λίγο αργότερα, η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει το δικό της σχόλια μέσα από την εκπομπή της.

Συγκεκριμένα, ο Χάρης Λεμπιδάκης μετέφερε όλο το τηλεοπτικό ρεπορτάζ γύρω από το τηλεοπτικό μέλλον του παρουσιαστή και έτσι, η Ναταλία Γερμανού βρήκε την ευκαιρία να τοποθετηθεί.

To σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Εγώ δεν του έχω κάνει κρούση μα την Παναγία», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού με τον Χάρη Λεμπδάκη να συμπληρώνει: «Η ομάδα σου θα μείνει ως έχει από όσο ξέρω».

«Καλά, μπορεί να προστεθεί κιόλας. Όλοι οι καλοί χωράμε», απάντησε ο Κώστας Τσουρός και ξέσπασε σε γέλια μαζί με τη Ναταλία.

Η συνέντευξη της Ναταλίας Γερμανού στο Πρωινό

Πριν από μερικές μέρες, η Ναταλία Γερμανού βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην προσωπικής της ζωή.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει κάνει γνωστό εδώ και καιρό πως βρίσκεται σε σχέση, ωστόσο ποτέ δεν έχει αναφερθεί σε λεπτομέρειες.

 Ναταλία Γερμανού για την προσωπική της ζωή

«Υπήρξε μια πολύ μεγάλη περίοδος, από τα 30 έως τα 45 που η προσωπική μου ζωή ήταν όπως τα καμπριολέ αυτοκίνητα που τα βλέπεις όλα. Δεν το προσπάθησα, αλλά δεν έκανα και τίποτα για να τη διαφυλάξω. Δεν μετανιώνω, τα χάρηκα πολύ αυτά τα χρόνια. Δεν έβλαψα κάποιον, απλά το παράκανα.

Πέρασα ένα χρονικό διάστημα απολύτως μόνη μου, εγώ με εμένα, και αυτό το διάστημα που έκανε περισσότερο καλό από όσο περίμενα. Βρήκα πάρα πολλά πράγματα μέσα μου που δεν τα γνώριζα, με μάλωσα για κάποια πράγματα, με επιβράβευσα για κάποια άλλα και έτσι ήρθε η ισορροπί.

Είμαι σε μία σχέση που δεν θέλω να δημοσιοποιήσω. Όταν θες να το προστατεύσεις και να έχεις και τον δικό σου χρόνο και τον δικό του χρόνο και μαζί και μόνοι, μπορείς τελικά. Ο γάμος δεν είναι κάτι που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή. Βέβαια, η ζωή έρχεται πολλές φορές να σε εκπλήξει».