Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Έλενα Τσαγκρινού: Το παγκόσμιο συμβόλαιο που έκλεισε με αφορμή του El Diablo

Κάνει πάταγο η εκπρόσωπος της Κύπρου

Έλενα Τσαγκρινού: Το παγκόσμιο συμβόλαιο που έκλεισε με αφορμή του El Diablo
News 02.06.2021 16:23
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το νέο παγκόσμιο deal που έκλεισε η Έλενα Τσαγκρινού αποκαλύφθηκε νωρίτερα, λίγες μέρες μετά την εκπροσώπηση της Κύπρου στη φετινή Eurovision με το «El Diablo».

Συγκεκριμένα, η Panik Records και η Sony Music υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας για την τραγουδίστρια καθώς το συγκεκριμένο τραγούδι πρόκειται να προωθηθεί από την Sony Music σε όλο τον κόσμο.

Να σημειώσουμε ότι μέσα σε πέντε ημέρες, το music video του El Diablo ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο YouTube views παραμένοντας σταθερά στις πρώτες θέσεις των trends σε πολλές χώρες, όπως οι Ελλάδα, Κύπρος, Γερμανία, Ισπανία, Μάλτα, Νορβηγία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία, Φινλανδία, Ολλανδία, Κροατία και Λιθουανία, ενώ τα official videos του στο YouTube (music video, εμφανίσεις στην Eurovision) έχουν πάνω από 20 εκατομμύρια views.

Επίσης, το τραγούδι βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των digital charts, σε χώρες όπως Ελλάδα, Κύπρος, Σουηδία, Νορβηγία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία, καθώς και στο top10 της παγκόσμιας λίστας του Spotify με τα πιο viral τραγούδια, ενώ αυτή τη στιγμή έχει περισσότερα από 12 εκατομμύρια streams και η φωτογραφία της είχε εμφανιστεί και στους New York Times.

Η Έλενα Τσαγκρινού αυτές τις μέρες μάλιστα ετοιμάζει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, μεταξύ των οποίων αναμένεται να είναι και κάποιες εμφανίσεις στο εξωτερικό.

Έλενα Τσαγκρινού το παγκόσμιο συμβόλαιο που έκλεισε με αφορμή του El Diablo

Και η Στεφανία Λυμπερακάκη κάνει πάταγο σε όλη την Ευρώπη

Τον απόλυτο πάταγο έχει κάνει ήδη η Στεφανία Λυμπερακάκη μετά την συμμετοχή της στην φετινή Eurovision με το το τραγούδι της “Last Dance”.

Η νεαρή τραγουδίστρια κατάφερε μετά από αρκετά χρόνια να φέρει την χώρα μας στην 10η θέση στον μουσικό διαγωνισμό και έχει ήδη αρχίσει να κατακτά τα charts της Ευρώπης.

Η ελληνική συμμετοχή συγκεκριμένα βρίσκεται στο top 20 chart της Ολλανδίας, του Βελγίου και όλων των Σκανδιναβικών χωρών, ενώ την ίδια στιγμή έχει φτάσει μέχρι και στην θέση 55 του Αγγλικού chart.

H πορεία του τραγουδιού είναι εξαιρετική σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, χαρίζοντας στην 18χρονη ερμηνεύτρια την πρώτη της ευρωπαϊκή επιτυχία.

Eurovision 2021 η Στεφανία Λυμπερακάκη κάνει πάταγο σε όλη την Ευρώπη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Eurovision 2021: Οι δηλώσεις της μητέρας της Στεφανίας Λυμπερακάκη

Eurovision 2021 - Στεφανία: «Τι να πω που η Ολλανδία η χώρα μου δεν μου έδωσε βαθμούς...»

Share