Masterchef 5: Στο νοσοκομείο η Μαρία Λαζαρίδου μετά από σοβαρό ατύχημα

«Πραγματικά ο πόνος είναι αφόρητος, με το ζόρι κοιμήθηκα το βράδυ»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Στο νοσοκομείο η Μαρία Λαζαρίδου μετά από σοβαρό ατύχημα

Ατύχημα είχε η Μαρία Λαζαρίδου, το οποίο την οδήγησε στο νοσοκομείο και γνωστοποιήσε μέσα από το instagram της ότι της συνέβη.

Η πρώην παίκτρια του Masterchef 5 που πριν λίγο καιρό έκανε μερικές αποκαλύψεις για την ζωή της. έσπασε το μεσαίο δάχτυλο του αριστερού της χεριού με αποτέλεσμα να πονάει σε μεγάλο βαθμό, με τους γιατρούς να την ενημερώνουν ότι δεν μπορούν να της το δέσουν, λόγω του ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερο σημείο του σώματος.

Η ίδια γνωστοποιήσε τα όσα συνέβησαν μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ενώ λίγο αργότερα ανέβασε και μια φωτογραφία με την ακτινογραφία που της έγινε στο νοσοκομείο.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Λαζαρίδου για το ατύχημα που είχε

«Καλημέρα σε όλους. Έχω να σας πω κάτι. Χθες που πήγα στη δουλειά έσπασα το δαχτυλάκι μου. Πολύ άσχημο. Το έπιασα σε ένα ντουλάπι. Πονάει αφόρητα. Από χθες είμαι συνέχεια με παυσίπονα. Πήγα στον Ευαγγελισμό.

Μου είπαν πως δε θα ωφελήσει κάπου να το δέσουμε. Δε μπορώ να κουνήσω ούτε τα άλλα δύο δάχτυλα από τα πλάγια γιατί τραβιέται και πονάει. Είναι και το καλό μου χέρι το αριστερό. Οπότε δε μπορώ να δουλεύω.

Θα πάρω κάποιες μέρες αναρρωτική άδεια. Αν δεν πονούσα, θα πήγαινα να δουλέψω, αλλά πραγματικά ο πόνος είναι αφόρητος. Με το ζόρι κοιμήθηκα το βράδυ. Με το που περάσει η επήρεια από τα παυσίπονα, πονάω πάρα πολύ. Δε μπορώ να κάνω τίποτα».

Masterchef 5 στο νοσοκομείο η Μαρία Λαζαρίδου μετά από σοβαρό ατύχημα

"Μου αρέσουν και οι άντρες και οι γυναίκες"

Την γνωρίσαμε φέτος μέσα από την συμμετοχή της στο παιχνίδι του Star, MasterChef 5. Αποχώρησε από το ριάλιτι πριν από λίγες εβδομάδες και μέσα από ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε πράγματα που κανείς δεν γνώριζε, ιδιαίτερα για την προσωπική της ζωή αλλά και τις προτιμήσεις της.

Ο λόγος για την Μαρία Λαζαρίδου η οποία μετά από ερώτηση follower, έκανε γνωστό πως ανήκει στην LGBTQ+ κοινότητα και πως το ανακοίνωσε στους γονείς της σε ηλικία 15 ετών.

«Πρώτη φορά το είπα στους γονείς μου 15 χρονών. Δε ξέρω αν με πίστεψαν» είπε η Μαρία Λαζαρίδου, η οποία σε άλλη ερώτηση follower απάντησε πως της αρέσουν τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες.

Θυμίζουμε πως κατά τη διάρκεια του MasterChef υπήρξαν φήμες πως η Μαρία Λαζαρίδου είναι ζευγάρι με τον Ιωάννη Αυλωνίτη, ωστόσο μετά την αποχώρησή της, η μαγείρισσα διέψευσε τις φήμες και ανέφερε πως οι δυο τους είναι μόνο φίλοι.