Ευτυχείτε: Τσακώθηκαν άσχημα Γκουντάρας με Μικρούτσικο - «Θα μου πεις τι θα λέω;»

Του την είπε και η Καινούργιου του Γρηγόρη μετά τις φήμες πως μετακομίζει στον ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευτυχείτε: Τσακώθηκαν άσχημα Γκουντάρας με Μικρούτσικο - «Θα μου πεις τι θα λέω;»

Χαμός επικράτησε στον αέρα της εκπομπής Ευτυχείτε ανάμεσα στον Γρηγόρη Γκουντάρα και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, με αφορμή την χθεσινή εμφάνιση και... αποχώρηση του Τζέιμς από το πλατό του Love It μετά την ένταση με την Μαλέσκου.

Τι συνέβη ανάμεσα σε Γκουντάρα - Μικρούτσικο;

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης με τον Γρηγόρη να του απαντάει δίχως δεύτερη σκέψη και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. «Δε συγχίζομαι για τον James, άλλοι συγχίζονται για τον ΣΚΑΙ. Τα κακώς κείμενα θα λέω», του ανταπάντησε ο Μικρούτσικος.

«Για τη δεοντολογία μου δε μου έχει μιλήσει κανείς. Μη μου λες για ΣΚΑΙ. Εγώ πάντα λέω την άποψή μου. Μην το ξαναπείς, γιατί δε μου αρέσει», είπε αμέσως ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου.

«Γιατί να μην το ξαναπώ; Θα μου πεις τι θα λέω; Το είπα την προηγούμενη χωρίς να ξέρω τίποτα. Τώρα ξέρω αυτά που έχω διαβάσει. Την προηγούμενη φορά άκουσα πως πήγε συμπαθητικά το House of Fame. Και είπα όταν κάνεις το μαύρο άσπρο… Τι γίνεται με σένα και τον ΣΚΑΙ; Και μετά από δυο μέρες το έγραφαν όλοι. Εγώ σου εύχομαι τα καλύτερα και αν δουλεύαμε μαζί, θα σου έλεγα πήγαινε εκεί που είναι καλύτερα» ανέφερε με τη σειρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τη συζήτηση να συνεχίζεται σε έντονο ύφος.

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλοντας ηρεμήσει το κλίμα είπε: «Για όλους γράφονται διάφορα. Υπάρχει μια εκπομπή μέχρι τις 2 Ιουλίου στον αέρα. Και εγώ εύχομαι τα καλύτερα στον Γρηγόρη». Αφορμή στάθηκαν οι φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στο κανάλι του Φαλήρου.

Απίστευτο περιστατικό ανάμεσα σε Μικρούτσικο - Πουλόπουλο πίσω από τις κάμερες του Ευτυχείτε

Σε γέλια ξέσπασαν όλοι στο πλατό της εκπομπής Ευτυχείτε, όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος, περιέγραψε ένα περιστατικό που σημειώθηκε ανάμεσα στον ίδιον και τον Γιάννη Πουλόπουλο, πίσω από τις κάμερες λίγο πριν βγουν στον αέρα.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είπε «Είμαι στο μακιγιάζ, βγαίνω, δεν ξέρω ακριβώς τι ώρα είναι και ρωτάω τούτον εδώ που έχει βγει από το μακιγιάζ "τι ώρα είναι;" για να ξέρω για να κατέβω. Και μου απαντάει: "4η στη θέση στις 22:00. Έγινε έτσι ή δεν έγινε;», αναφερόμενος στον δημοσιογράφο.

Τότε, ο δημοσιογράφος απάντησε για το περιστατικό: «Τι να κάνω; Το μυαλό μου είναι συνέχεια στη Eurovision». Ενώ, λίγο αργότερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε ένα απίστευτο κράξιμο.