Survivor 4: Η Μαλέσκου έδιωξε τον Τζέιμς από το πλατό του Love It

Απίστευτη ένταση "Επειδή σε βλέπω να κοιτάς το ρολόι σου...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Η Μαλέσκου έδιωξε τον Τζέιμς από το πλατό του Love It

Ένταση επικράτησε στο πλατό του Love It, όταν βγήκε στον αέρα ο Τζέιμς Καφετζής, πραγματοποιώντας την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρηση του από το Survivor 4. Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος τους είχε κράξει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram για τα όσα έλεγαν όταν βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.

Από το πρώτο λεπτό υπήρχε αμηχανία στην εκπομπή, με τον Ροδίτη πρώην παίκτη να είναι "κρύος" απέναντι στην παρουσιάστρια, Ιωάννα Μαλέσκου και στις απαντήσεις που έδινε για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

«Δεν έχω ιδέα τι γίνεται μέσα εκεί. Περισσότερο μου θυμίζει Big Brother. Εσείς βλέπετε τι δείχνει η τηλεόραση και σχολιάζετε. Όταν έλεγε ο Παππάς για την Άννα Μαρία δεν εστιάσατε αν αυτά που έλεγε είναι μισογυνίστικα. Για μένα αυτό ήταν λάθος. Έχω δει πως ενώ εγώ και ο Νίκος προωθούσαμε τη φιλία, εσείς λέγατε πως ο Νίκος είναι το σκυλάκι μου. Ο Βασίλης είχε πει ότι ο Νίκος το έκανε επίτηδες αυτό με τη Χριστίνα.

Εγώ ήμουν στο παιχνίδι αλλά αυτοί που βλέπανε ήταν η οικογένειά μου. Για εκείνους ήταν πιο δύσκολο από ότι ήταν για μένα. Εγώ σχολιάζω αυτά που έχουν γίνει. Η άποψη μου για το Survivor είναι πως είναι κοινωνικό πείραμα. Βγαίνουν και λένε ότι είναι το μοντάζ όταν δεν τους συμφέρει. Ο Παππάς είχε πει πως το μοντάζ δεν τον ευνόησε. Δεν έκανε το μοντάζ να πει σάπια ντομάτα εμένα και καρκίνωμα την Άννα Μαρία.

Η οικογένειά μου δεν έβλεπε την εκπομπή τη δικιά σας, γιατί υπήρχε μια προκατάληψη για μένα και τον Νίκο. Όταν βγήκα, μου έστελναν μηνύματα να δω αποσπάσματα από αυτή την εκπομπή» είπε, μεταξύ άλλων ο Τζέιμς θέλοντας να τους την "πει" για την συμπεριφορά τους

Η απάντηση της Μαλέσκου στον Τζέιμς και η αποχώρηση από την εκπομπή

Η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία δεν δέχτηκε την συμπεριφορά του Τζέιμς και τα όσα είπε, του είπε πως μπορεί να αποχωρήσει αν θέλει αφού κοιτούσε συνέχεια το ρολόι του και του απάντησε με επιχειρήματα, χαρακτηρίζοντας άδικα τα όσα είπε.

«Με κανέναν παίκτη δεν έχουμε κάτι προσωπικό. Δεν έχουμε φερθεί ποτέ άδικα. Είσαι άδικος απέναντί μου. Σέβομαι τη γνώμη σου, αλλά βλέπω πως κοιτάζεις το ρολόι σου για να φύγεις ή σου στέλνουν μηνύματα. Με στενοχώρησες πάρα πολύ. Αλήθεια το λέω. Ήρθες με μια διάθεση και σπανίως με κοίταζες στα μάτια. Στενοχωριέμαι ως Ιωάννα γιατί δεν είμαι ο χαρακτήρας μου έτσι.

Το λέω και φορτίζομαι συναισθηματικά. Και εγώ ως άνθρωπος και η εκπομπή μου έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο όσο το Love it είναι στα τηλεοπτικά δρώμενα. Μακάρι το άδικο να είναι αυτό που νομίζεις πως είμαστε» είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.