«Δεν μιλάμε με τον Αντώνη Κανάκη, έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο»

Απασφάλισε ο...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν μιλάμε με τον Αντώνη Κανάκη, έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο»

Στην εκπομπή Happy Day παραχώρησε συνέντευξη ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος απάντησε και για την σχέση που έχει σήμερα με τον Αντώνη Κανάκη, με τον οποίο έχει να μιλήσει πολύ καιρό.

«Αν υπάρχει ηθοποιός ή παρουσιαστής που να μην έχει χάσει λεφτά, θέλω να τον γνωρίσω. Παλιότερα έβαζα δικηγόρους και διεκδικούσα λεφτά που μου χρωστούσαν. Κάθε χρόνο μου έκαναν πρόταση για το Survivor, αλλά τώρα σταμάτησαν. Δεν θα πήγαινα ούτε για τα λεφτά. Εσωτερικά είμαι… σπασμένος, έχω κάνει δύο εγχειρήσεις στη μέση. Νεότερους έχω πάει και σε κατασκήνωση, έχω μείνει και σε ιγκλού, σε πάγους», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Κάνω ταξίδια με το σκάφος, μόνος μου, με φίλους, με την Ηρώ, έχουμε και οι δύο δίπλωμα. Σπίτι συνήθως κυκλοφορώ ημίγυμνος. Δεν έχω πρόβλημα με τις δουλειές του σπιτιού, τις κάνω όλες. Η κουζίνα είναι δικιά μου, δεν αφήνω εύκολα να μπει κάποιος. Δεν έχω καλή σχέση με τα χρήματα, μου προκαλούν ταλαιπωρία. Δεν πάω διακοπές στη Μύκονο, δεν μπορώ να περιμένω στην ουρά για να μπω σε ένα μαγαζί. Παλαιότερα είχα το δικό μου κλαμπ, αλλά μετά ανακάλυψα ότι και αυτό κοτσάνα είναι».

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης για την σχέση του με τον Αντώνη Κανάκη

«Είχα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη με τον Αντώνη Κανάκη και κάποιους άλλους. Συνειδητά κάποια στιγμή αποχώρησα από τα μαγαζιά γιατί θέλω να περπατάω πάντα με ψηλά το κεφάλι. Δεν μου ταιριάζει να είμαι επιχειρηματίας της νύχτας. Όχι, δεν έχουμε σχέσεις τώρα με τον Αντώνη. Εκείνο το κεφάλαιο το παλιό έχει κλείσει».

Θρήνος για τον Αντώνη Κανάκη

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος θρηνεί την απώλεια ενός αγαπημένου του προσώπου που έφυγε από τη ζωή.

Ο λόγος για τον Γιάννη Ραπτόπουλο, τον ιδρυτή και πρόεδρος της Express Service, που πέθανε σε ηλικία 78 ετών. Η εταιρεία γνωστοποιήσε την δυσάρεστη αυτή είδηση μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook.

Ο παρουσιαστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία του Γιάννη Ραπτόπουλου και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα:

«Με την Εξπρές Σέρβις και τους ανθρώπους της, είχαμε απο το ΑΜΑΝ ακόμα, πολλή δυνατή και ανθρώπινη σχέση. Πάντοτε ήταν δίπλα μας ότι και αν χρειαζόμασταν. Ο Γιάννης Ραπτόπουλος, όπως και η οικογένειά του, ήταν ένας θαυμάσιος αυτοδημιούργητος άνθρωπος. Δουλευταράς, έντιμος, πρωτοπόρος.

Το Ελληνικό κράτος τον ταλαιπώρησε απίστευτα και το παράπονο αυτό το έφερε βαρέως, είμαι σίγουρος μέχρι και το τέλος. Τον αγαπούσα αυτόν τον άνθρωπο και τον εκτιμούσα. Ποτέ δεν θα ξεχάσω την παρουσία του και τη συγκίνησή του στην κηδεία του Μπαμπά μου. Έφυγε σήμερα..»

Αντώνης Κανάκης ανάρτηση για τον θάνατο του Γιάννη Ραπτόπουλου