Ευτυχείτε: Ο Μικρούτσικος υπερασπίστηκε τον Τζέιμς και "άδειασε" την Μαλέσκου

«Ο Τζέιμς είναι το αντίδοτο της μπιφτέκας. Δεν πρόσβαλλε κανέναν»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευτυχείτε: Ο Μικρούτσικος υπερασπίστηκε τον Τζέιμς και

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε το χθεσινό περιστατικό ανάμεσα σε Τζέιμς Καφετζή και Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα του Love It και πήρε το μέρος του πρώην παίκτη του Survivor 4, "αδειάζοντας" την παρουσιάστρια.

Όσα είπε ο Μικρούτσικος για Τζέιμς και Μαλέσκου

«Ο James και με αυτή του την εμφάνιση είναι ένας τυπικός James. Με άποψη και με επιμονή στην άποψή του. Το αντίδοτο της μπιφτέκας. Δεν πρόσβαλλε κανέναν. Έμαθε τι λέγανε εναντίον του και τους το είπε. Και δεν τους το είπε επί προσωπικού. Το είπε επί οικογενειακού. Είπε γεγονότα.

Τα είπε ευθαρσώς, με το θάρρος της γνώμης του. Θα μου έκανε εντύπωση αν ο James στο πλαίσιο των συνεργασιών και όντας στο κανάλι που τους ανέδειξε, την έκανε γυριστή. Το γεγονός ότι το αναφέρει, με κάνει να τον εκτιμώ διπλάσια. Διάβασα πως με αυτό που έκανε, ενώ σχεδίαζαν να του δώσουν μια εκπομπή ταξιδιών, το σκέφτονται. Αν τα κανάλια θέλουν ναι-ναιδες και yes-men, καλά έκαναν και το σκέφτονται. Αν θέλουν προσωπικότητες να τον πάρουν τον James.

Εγώ δεν είμαι εναντίον καναλιών. Είμαι εναντίον στο να μετατρέπουν παρουσιαστές και συνεργάτες οι επάνω, οι διοικήσεις, σε τσάτσους της παραγωγής και του καναλιού. Να μου αποκόπτουν ότι έχω άποψη και μπορώ να την πω. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος αν θέλουν προσωπικότητα, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

Η Ιωάννα λέει πολλά με επιχειρήματα, αλλά πολλές φορές είναι γόρδιος δεσμός ο μίτος της Αριάδνης. Εγώ σαν εκπομπή, αν του είχα καταμαρτυρήσει αυτά και έβγαινε αυτός και τα έλεγε, θα μπορούσα λίγο να το λειάνω. Αντ’ αυτού το όξυνε. Υπερασπίστηκε το κανάλι» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Για τα σχόλια του Μικρούτσικου έγινε έξαλλος ο Γκουντάρας

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης με τον Γρηγόρη να του απαντάει δίχως δεύτερη σκέψη και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. «Δε συγχίζομαι για τον James, άλλοι συγχίζονται για τον ΣΚΑΙ. Τα κακώς κείμενα θα λέω», του ανταπάντησε ο Μικρούτσικος.

«Για τη δεοντολογία μου δε μου έχει μιλήσει κανείς. Μη μου λες για ΣΚΑΙ. Εγώ πάντα λέω την άποψή μου. Μην το ξαναπείς, γιατί δε μου αρέσει», είπε αμέσως ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου.

«Γιατί να μην το ξαναπώ; Θα μου πεις τι θα λέω; Το είπα την προηγούμενη χωρίς να ξέρω τίποτα. Τώρα ξέρω αυτά που έχω διαβάσει. Την προηγούμενη φορά άκουσα πως πήγε συμπαθητικά το House of Fame. Και είπα όταν κάνεις το μαύρο άσπρο… Τι γίνεται με σένα και τον ΣΚΑΙ; Και μετά από δυο μέρες το έγραφαν όλοι. Εγώ σου εύχομαι τα καλύτερα και αν δουλεύαμε μαζί, θα σου έλεγα πήγαινε εκεί που είναι καλύτερα» ανέφερε με τη σειρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τη συζήτηση να συνεχίζεται σε έντονο ύφος.

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλοντας ηρεμήσει το κλίμα είπε: «Για όλους γράφονται διάφορα. Υπάρχει μια εκπομπή μέχρι τις 2 Ιουλίου στον αέρα. Και εγώ εύχομαι τα καλύτερα στον Γρηγόρη». Αφορμή στάθηκαν οι φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στο κανάλι του Φαλήρου.