Τζέιμς Καφετζής: Σε αισθητικό για να φτιάξει τα νύχια του - Δείτε φωτογραφίες

Έκανε πεντικιούρ για να χαλαρώσει μετά το συμβάν στην εκπομπή της Μαλέσκου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τζέιμς Καφετζής: Σε αισθητικό για να φτιάξει τα νύχια του - Δείτε φωτογραφίες

Ο κακός χαμός έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης με τον Τζέιμς Καφετζή να αποχωρεί στη μέση της συνέντευξής του από το πλατό του Love it. Ένα περιστατικό που σίγουρα θα μπει στα highlights της φετινής χρονιάς.

Ο Τζέιμς, όπως σας αποκαλύψαμε μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ νωρίτερα, αφού μίλησε με κάποιους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες μετά το συμβάν αποχώρησε και η Άννα Μαρία Βέλλη που βρίσκεται συνέχεια μαζί του πρόδωσε μέσα από το instagram της που βρέθηκαν μετά.

Για την ακρίβεια η youtuber δημοσίευσε στιγμιότυπα από τον Τζέιμς να βρίσκεται σε αισθητικό - φίλη της και να του περιποιείται τα άκρα.

Κάτι που ελπίζουμε να μην έχει δει η Αφροδίτη Λατινοπούλου γιατί πολύ θα εκνευριστεί...

Φωτογραφίες από τον καλλωπισμό του Τζέιμς Καφετζή

 Τζέιμς Καφετζής νύχια
 Τζέιμς Καφετζής Survivor 4

: Ραγδαίες εξελίξεις μετά την συμπεριφορά του Τζέιμς στην εκπομπή της Μαλέσκου

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Ευτυχείτε που μεταδόθηκαν το πρωί της Πέμπτης μέσα από την συχνότητα του Open, ο ΣΚΑΙ έχει παγώσει τις συζητήσεις για το επαγγελματικό μέλλον του Τζέιμς.

Όπως έχει αποκαλυφθεί ο Ροδίτης μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο συζητούσε με τους ιθύνοντες του σταθμού να αναλάβει κάποιο δικό του project, αλλά η συμπεριφορά του αυτή δεν τους δυσαρέστησε αρκετά, σε σημείο να θεωρούν πως δεν είναι η κατάλληλη περίοδος να προχωρήσει κάτι.