Ράγισε καρδιές η εξομολόγηση της Στέλλας Μιζεράκη για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα

«Μου το είπε κλαίγοντας και ουρλιάζοντας ένα άτομο και δεν το πίστεψα! Δεν το πίστευα καθόλου μέχρι την εκκλησία...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ράγισε καρδιές η εξομολόγηση της Στέλλας Μιζεράκη για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα

Καρδιές ράγισε η Στέλλα Μιζεράκη, μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα για τα δυο χρόνια από τον θάνατο του αείμνηστου Πάνου Ζάρλα. Η πρώην παίκτρια του Power of love, συγκίνησε με την εξομολόγηση της.

Η εξομολόγηση της Στέλλας Μιζεράκη για το θάνατο του Πάνου Ζάρλα

«Ήταν ένα υπέροχο παιδί. Είναι μια κατάσταση, η οποία πολύ μου έλεγαν στην αρχή ότι με τον καιρό είναι πιο εύκολο και ο πόνος απαλύνεται αλλά δυστυχώς είναι κάτι που σε πονάει και θα είναι στην καρδιά σου και θα θυμάσαι. Ξέρεις ότι ποτέ δεν θα γυρίσει πίσω κι αυτό είναι που πονάει πραγματικά. Βλέπω μια κοινή μας φωτογραφία που φαίνεται ότι και οι δύο χαμογελάμε και πάντα έτσι όλοι θυμόμαστε τον Πάνο κι εγώ έτσι θέλω να τον θυμάμαι. Ήταν ένα πραγματικό σοκ για εμένα.

Δεν το πίστευα καθόλου μέχρι την εκκλησία που φτάσαμε για την τελετή δεν ήθελα να το πιστέψω. Μου το είπαν και πολύ απότομα. Μου το είπε κλαίγοντας και ουρλιάζοντας ένα άτομο και δεν το πίστεψα κι έστειλα έναν πολύ καλό φίλο μου να δει αν όντως ισχύει αυτό το πράγμα. Μπορώ να πω ότι ήταν το χειρότερο πράγμα που μου έχει συμβεί στη ζωή μου μέχρι τώρα. Ήμασταν πολύ αγαπημένοι σαν άνθρωποι και είχαμε δημιουργήσει κάτι όμορφο. Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από αυτόν τον άνθρωπο και κάποια πράγματα τα κρατάμε για τον εαυτό μας, τα κρατάμε και σαν αναμνήσεις.

Είναι δύο υπέροχοι άνθρωποι οι γονείς του και φαίνονται από το παιδί που έκαναν και μεγάλωσαν με τόσο ωραίο τρόπο. Οι γονείς του είναι δύο ήρωες και μαθαίνεις από αυτούς τους ανθρώπους να παλεύεις και να βλέπεις από αυτούς τη δύναμη. Νιώθεις κι εσύ μέσα σου τη δύναμη να μπορέσεις να τα καταφέρεις όταν βλέπεις τους ανθρώπους να είναι τόσο δυνατοί.

Πιστεύω έναν άνθρωπο τον αγαπάει ο οποιοδήποτε από τον χαρακτήρα του. Ο κόσμος αγάπησε τον χαρακτήρα και την υπέροχη ψυχή που είχε ο Πάνος», είπε η Στέλλα Μιζεράκη μετά την ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Ράγισε καρδιές η Αθηνά Χρυσαντίδου 2 χρόνια μετά το θάνατο του Πάνου Ζάρλα

Καρδιές ράγισε η Αθηνά Χρυσαντίδου για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα, δυο χρόνια μετά το τραγικό ατύχημα που του κόστιζε τη ζωή στο δρόμο στην Συγγρού. Η πρώην συμπαίκτρια του δεν τον ξεχνάει ούτε λεπτό.

Ο Πάνος βρήκε ακαριαίο θάνατο τα ξημερώματα της Παρασκευής, ενώ οδηγούσε τη μηχανή του στη Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου. Όπως ανέφεραν πληροφορίες, για άγνωστους λόγους, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, ενώ δεν φορούσε κράνος. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, όπως και διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου και μεταφέρθηκε.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Χρυσαντίδου δημοσίευσε βίντεο του και έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της: «Λείπεις ρε Πάνο... δεν πρόκειται να σε ξεχάσω όσα χρόνια και αν περάσουν... διότι είχες μια σπάνια καθαρή ψυχή που χωράει τους πάνες».

Να σημειώσουμε πως ίδια ημέρα με τον Πάνο Ζάρλα, πέθανε και πρώην παίκτης του Survivor 4. Άγνωστοι τον δολοφόνησαν.

Αθηνά Χρυσαντίδου για Πάνο Ζάρλα