Συγκίνησε η Άνδρη Θεοδότου: «Έχω να δω τους γονείς μου 1,5 χρόνο, μου έχει στοιχίσει»

Η φοβερή εξομολόγησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκίνησε η Άνδρη Θεοδότου: «Έχω να δω τους γονείς μου 1,5 χρόνο, μου έχει στοιχίσει»

Καλεσμένη στην εκπομπή φλερτ βρέθηκε η Άνδρη Θεοδότου, η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Έλα στη Θέση μου. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων προχώρησε σε μία συγκινητική εξομολόγηση για τους γονείς της.

Με τη σειρά του ALPHA να φτάνει στο τέλος της φέτος, η Άνδρη Θεοδότου εξήγησε πως της λείπει πολύ η ιδιαίτερη πατρίδα της, η Κύπρος και πως θέλει πολύ να δει τους γονείς της αφού έχει να τους συναντήσει λόγω πανδημίας, 1,5 χρόνο.

Οι δηλώσεις της Άνδρης Θεοδότου

«Μου λείπει πολύ η Κύπρος. Έχω να κατέβω δυο χρόνια περίπου. Έχω να δω τους γονείς μου 1,5 χρόνο λόγω της κατάστασης.

Ευτυχώς στην καραντίνα δούλευα και δεν το πολύ έζησα. Μου στοίχισε πολύ η έλλειψη επικοινωνίας με τους γονείς μου. Λέω ότι θα τους δω σύντομα», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.

Τι θα δούμε σήμερα στο Έλα στη Θέση μου

Παρασκευή 4 Ιουνίου – Επεισόδιο 183

Η αστυνομία ψάχνει να συλλάβει τη Ρενάτα, ενώ ο Μάρκος και η Κέντρα ψάχνουν τρόπους να ενοχοποιήσουν τον Αχιλλέα στα μάτια της. Η Φαίη «απολύει» τον Δαμιανό και ο Φώτης χωρίζει την Κέντρα. Η Βάνα περνάει ένα υπέροχο πρωινό με τον Ατσαλάκη στην έπαυλη, την ώρα που η Σύλβια και ο Ζούβας χωρίς να το θέλουν στρέφουν τον Φώτη και πάλι στη Βάνα. Τα πράγματα για τη Ρενάτα φαίνεται να γίνονται όλο και πιο άσχημα. Πώς θα αντιδράσει όταν τη συλλάβουν;

Έλα στη θέση μου 31-4/6