MasterChef 5 - Παύλος: «Ο Διονύσης με την Ανούς θα μείνουν μαζί»

Κι όμως το είπε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Παύλος: «Ο Διονύσης με την Ανούς θα μείνουν μαζί»

Καλεσμένος στην εκπομπή Στην Φωλιά των Κουκου βρέθηκε ο Παύλος Χάππιλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του Διονύση με την Ανούς και στο πώς αυτή θα εξελιχθεί μετά το τέλος του MasterChef 5.

Οι δηλώσεις του Παύλου για την Ανούς και τον Διονύση μετά το MasterChef 5

«Έχω μιλήσει με την Ανούς. Καλά είναι. Περιμένει να τελειώσει το παιχνίδι, ψάχνουν για σπίτι. Ο Διονύσης έχει σπίτι στην Αθήνα. Φαντάζομαι… Ναι θα μείνουν μαζί.. ναι. Να πάρουμε την Ανούς να μας τα πει», είπε ο Παύλος με αμηχανία, αφού δεν ήθελε δώσει περισσότερες πληροφορίες.

MasterChef 5 - Παύλος: Η στιγμή που οι γονείς του αποδέχθηκαν τη σεξουαλική του ταυτότητα

Μία συγκινητική εξομολόγηση έκανε η Παύλος Χάππιλος, μιλώντας στην κυπριακή εκπομπή «Έλα να δεις», με τον πρώην παίκτη του MasterChef 5 να αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο αποδέχθηκαν οι γονείς του τη διαφορετικότητά του.

Ο Παύλος μίλησε για τους γονείς του και για τον πατέρα του, ο οποίος είναι διακεκριμένος σεφ, αποκαλύπτοντας πώς άλλαξαν οι σχέσεις τους.

«Τους πήρε αρκετό καιρό. Νομίζω ένα κομβικό σημείο ήταν όταν εγώ έπαθα περιτονίτιδα, όταν ήμουν στη Θεσσαλονίκη και πήγα άρον άρον στο νοσοκομείο. Οπότε ήρθαν οι γονείς μου. Ο πατέρας μου ήταν στη Ρόδο ή στη Ζάκυνθο για δουλειά και ήρθε στη Θεσσαλονίκη. Και η μάνα μου από την Κύπρο.

Και ήταν η πρώτη φορά που είδαν τους φίλους μου, που οι φίλοι μου ήταν όλοι γκέι. Αρκετά γκέι όμως. Εγώ ειδικά στο πανεπιστήμιο, ήμουν αρκετά αντιδραστικός. Έβαφα τα μαλλιά μου, κυκλοφορούσα με διάφορα ρούχα. Δεν μου άρεσε που με κοιτούσαν περίεργα στον δρόμο και ήμουν ακόμα πιο loud. Ήταν όλοι οι φίλοι μου κάπως έτσι.

Και ήταν η πρώτη φορά που με είδαν με τον στενό μου κύκλο που με υπεραγαπούσα και με φρόντιζαν πάρα πολύ, γιατί ήμασταν μια οικογένεια. Οπότε νομίζω αυτή ήταν η στιγμή που κατάλαβαν ότι είμαι ok και ότι έχω φίλους και άτομα που με αγαπούν και με προσέχουν. Από εκεί και πέρα μαλάκωσαν και ήταν πιο χαλαροί» εξομολογήθηκε ο Παύλος Χάππιλος.